reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Pazurki sliczne pastelowe.

Natka100, jak jest tam tyle dziewczyn to jakis odsetek sie znajduje wczesniakow;/ Ale ze tak jedna po drugiej...

Natka nakrecasz sie! Proponuję wyjsc z tego forum czy fb i się nie nakręcać. Przecież bylas na wizycie, szyjka się wydłużyła nie ma obaw. Może się przeciazylas ?!

reklama
Natka a jak się dzisiaj czujesz? Lepiej już?
Lepiej bo wczoraj zastanawialam sie czy na sor nie jechac . krocze juz nie boli i napinania mniejsze. Odliczam dni i tygodnie. Jeszcze poklocilam się wczoraj z mezem ze tylko praca go interesuje. Cale dnie go nie mam a ja musze dźwigac zakupy choc mi nie wolno i z synem latac do szkolyb,logopedy a potem źle sie czuję.

Do góry