Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś pierwszy raz od 2 tyg zjadłam obiad że smakiem normalnie cudowne uczucie u mnie dziś równo 9tc
U mnie to samo, właśnie się nasilająMoje jakoś się tak nasilają popołudniu/wieczorem też.

U mnie też właśnie mdłości delikatniejsze bo wcześniej była masakra ale dalej korek w gardle i zgaga doszłaI zauważam, ze młodości już są delikatniejsze i nie męczą tak mocnoufff może tym razem wcześniej odpuszcza
![]()
U mnie też właśnie mdłości delikatniejsze bo wcześniej była masakra ale dalej korek w gardle i zgaga doszłaHa na palcach jednej ręki mogę wyliczyć co mogę zjeść hehehe przed ciążą gotowałam codziennie i bardzo to lubiłam teraz gotuje nam teściowa i przynosi lub mąż dla synka bo ja nie daje rady z zapachami
dziś jestem z siebie dumna bo zrobiłam kopytka ale to było dla mnie mega wyzwanie mdlosciowe jakoś dałam radę ;D
Ja przez ostatnie 3 dni mam poprostu popołudniowe apogeum wymiotow dzisiaj to zolcia sama zwymiotowalam krecilo mi sie w glowie i poczulam taki ucisk w oku ze myslalam ze mi wyskoczy. Teraz odrobine lepiej. Jestem glodna ale niewiem co zjeść. Wcinam kukurydziane chrupki.
Na szczęście mnie wymioty ominęły chociaż nieraz wolałabym niż się tak męczyć z mdłościami , ale tak naprawdę ja chyba nie umiem wymiotować wymiotowałam dwa razy w życiu .... Współczuję bardzo ale na pocieszenie dodam że znam osobę która przez 4 miesiące wymiotowała codziennie tak że nawet nie mogła podnieść się z łóżka, lekarz przepisał jej przeciwwymiotne leki stosowane po chemioterapii więc trzeba cieszyć się że nie męczy az tak bardzo i niedługo przejdzieJa przez ostatnie 3 dni mam poprostu popołudniowe apogeum wymiotow dzisiaj to zolcia sama zwymiotowalam krecilo mi sie w glowie i poczulam taki ucisk w oku ze myslalam ze mi wyskoczy. Teraz odrobine lepiej. Jestem glodna ale niewiem co zjeść. Wcinam kukurydziane chrupki.