MamaT
Fanka BB :)
Mi już tak ze 2 razy zelrzaly i się martwilam A kolejnego dnia walczyłam o życie więc korzystaj z takich dni ja mam wizytę 8 majaMi tez objawy "zanikly" i sie trochę stresuje czy wszystko jest ok. Wizytę mam na szczęście 6 maja.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi już tak ze 2 razy zelrzaly i się martwilam A kolejnego dnia walczyłam o życie więc korzystaj z takich dni ja mam wizytę 8 majaMi tez objawy "zanikly" i sie trochę stresuje czy wszystko jest ok. Wizytę mam na szczęście 6 maja.
Dzisiaj juz mialam mega kryzys ale przeszlo i nie jest juz tak tragicznie. Najchętniej to bym siadla i rozplakala się z tej bezsilnościAle ty jesteś Biedna(
Teraz doceniam to szczęście że ja ciąży przychodzę bez objawowo. Jak was czytam i to co przychodzicie to jestem pełna podziwu jak udaje wam się normalnie funkcjonować.
W tamtej ciazy przechodzilam gorzej mdłości i wymioty ale wtedy moglam sobie pozwolić na to zeby sie położyć a teraz niestety nie mam takiej opcji. Oby to byl ostatni tydzień takiego terroruNa szczęście mnie wymioty ominęły chociaż nieraz wolałabym niż się tak męczyć z mdłościami , ale tak naprawdę ja chyba nie umiem wymiotować wymiotowałam dwa razy w życiu .... Współczuję bardzo ale na pocieszenie dodam że znam osobę która przez 4 miesiące wymiotowała codziennie tak że nawet nie mogła podnieść się z łóżka, lekarz przepisał jej przeciwwymiotne leki stosowane po chemioterapii więc trzeba cieszyć się że nie męczy az tak bardzo i niedługo przejdzie![]()
Ja mam tak samo! Nie wiem kto to nazwal porannymi mdlosciami Tak mi sie chce tłustego ze najchętniej pochlonelabym jakąś pizzę albo kebaba!Hej dziewczynydawno mnie tu nie było ale ostatnio mam mało czasu wczoraj w pracy A dzis byłam u dziadków posadzić im ogródek bo zawsze im pomagam więc musiałam.
Nadchodzi wieczór A mnie znowu mdłości biorązawsze w ciazy miałam najgorsze mdłości rano A teraz wieczorem a co najgorsze że przez to więcej jem bo mi wtedy lepiej...przytylam już ponad 1 kg...Ja nie wiem jak to dalej bedzie...dziś zaczynam dopiero 6 tydzień.
Właśnie kebab dziś za mną chodziJa mam tak samo! Nie wiem kto to nazwal porannymi mdlosciami Tak mi sie chce tłustego ze najchętniej pochlonelabym jakąś pizzę albo kebaba!
Nie martw się też mam tendencję poprostu nie siedź w miejscu, ja w pierwszej przytyłam 30 kg w rok udalo się po roku schudnąć 32 kg więc jest to możliwe ale wolę też nie doprowadzić do takiej ilości kg na plusCiesze sie ale mam tendencje do tycia i tylko o to sie boje....dopiero co schudlam 10 kg a teraz na tyle sobie pozwalam...