Anusiak1990
Fanka BB :)
Na Ceneo mozna znalesc tansze w okolicach 80zlTen rekinek akurat 199zł... Ale myślę, że akurat w takie rzeczy warto. Może nie konkretnie ten, ale na pewno rozejrze się za czymś takim, nie chcę standardowej pościeli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na Ceneo mozna znalesc tansze w okolicach 80zlTen rekinek akurat 199zł... Ale myślę, że akurat w takie rzeczy warto. Może nie konkretnie ten, ale na pewno rozejrze się za czymś takim, nie chcę standardowej pościeli
O super, fajna cenaNa Ceneo mozna znalesc tansze w okolicach 80zljuz sprawdzalam
Dziewczyny kochane.
Ja odeszłam z forum pare dni temu (poronienie zatrzymane), ale czytam Was , obserwuje i serce mi się raduje. Nie ukrywam ze wzruszam się gdy widzę Wasze fasolki
Mam nadzieje, ze niedługo Wam się pochwale swoim usg.
Mi sie wydaje ze fajna pamiatka jest zloty lub srebrny łańcuszek. No i mozesz sie zapytac czy ktos swiece kupuje. Wtedy bys mogla tez kupic od siebie na pamiatke. Moja babcia trzyma moja swiece od cioci do tej pory.![]()
Czyli nie odmawiac i isc na chrzciny. A dziewczyny co sie teraz kupuje dziewczynce na taki chrzest jako matka chrzestna ? Macie jakies pomysly ?
Ja w ta niedzielę też jestem chrzestną. Zgodziłam się zanim dowiedziałam się o tym że jestem w ciążyA ja mam pytanie z innej beczki. Mam taka sytuacje ze w grudniu 8 niby mam termin a kolezanka poprosila mnie o bycie mama chrzestna dla jej corci we wrzesniu. I teraz moje pytanie : czy to prawda ze nie wolno byc w ciazy mama.chrzestna ? Cala rodzina mnie nakreca ze to.pecha przynosi dla mamy i dzidzi czyli dla mnie i zebym.grzecznie odmówiła. Maz nawet mówi ze mnie nie pusci a ja nie wiem co zrobić. Pierwszy raz slysze taki zabobon. Z drugiej strony nawet moja babcia ktora juz po 80 jest tez mowi ze too pecha przynosi i zebym.kategorycznie odmowila ale jak ja mam teraz odmowic jak sie zgodizlam rok temu i nie wiedzialam w sumie ze bede w ciazy. Co myslicie slyszalyscie o, takim czyms ?
Ale to sliczne ♥ az wejde sobie na ich strone zobacze co maja ciekawegoPatrzcie jakie cudo mi wyskoczyło na fbTyle się nasluchałam o śmierci łóżeczkowej, że na pewno nie będę kupować kołderek, jakichś ochraniaczy na szczebelki itp. A to mnie mega zauroczyło. Zobacz załącznik 972726
Cudowności same, ale ceny też ładne [emoji23] Ale stwierdziłam, że skoro mam mały metraż, bo będę musiała wywalić biurko żeby wstawić łóżeczko, także gadżetów nie nakupuję, to sobię pozwole na jakieś fajne rzeczy do łóżeczkaAle to sliczne [emoji813] az wejde sobie na ich strone zobacze co maja ciekawego
Ja mam tsh 0.5 i też pytałam czy nie jest za niskie. Lekarz mówi że mam się nie przejmować bo to norma a gorzej dla ciąży jakbym miała za wysokie niż za niskieHej dziewczyny!
Jeśli chodzi o zabobony to w różnych częściach Polski są różne kity wciskane - jakby tak się bać wszystkich to trzeba by było się chyba zamknąć w domu i nigdy nie wychodzić haha
Moje TSH jest 0.8pierwszy raz w życiu takie niskie TSH mam. Ale endokrynolog powiedział, że jest ok. Żebym odstawiła sterydy - trochę się obawiam. Ale z drugiej strony się cieszę, że nie muszę brać dodatkowych rzeczy - to w końcu chemia...
No to Kochana szerokości na drodze i cudownego wypoczynku.Hej dziewczynyja dzisiaj dzień roboczy, bo w nocy jedziemy nad morze
tylko musze jeszcze wywiadowke obskoczyc. A obecnie szkoła jest moją zmora.