Margaret 39
Zaciekawiona BB
Trzymam kciukiPowodzenia na wizycie
Mój mały też tydzień z rozwojem jest do przodu
Dziś mam wizyte u endokrynologa,a jutro echo serca małego- mam nadzieje, że ta niedomykalność zastawki i nierówności przegrody minęły.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciukiPowodzenia na wizycie
Mój mały też tydzień z rozwojem jest do przodu
Dziś mam wizyte u endokrynologa,a jutro echo serca małego- mam nadzieje, że ta niedomykalność zastawki i nierówności przegrody minęły.
A na kiedy masz termin?
Według okresu wypadało na 14.12
Aktualnie 30+2... prawdopodobnie dwa tygodnie wcześniej będę rodzic... wszystko będzie zależeć od tego ile mały urosnie przez najbliższe 4 tyg... Ja też się stresowalam szyjka przed wizytą... zwlaszcza ze ostatnio mialam pobolewania w dolnej części brzucha ale okazało się że szyjka ma ponad 3 cm wiec jak na ten tydzień to podobno bardzo dobrze...Wow! Lekarz mówił ile wcześniej?który masz teraz tydzień?
Ja dzisiaj mam wizytę.. Strasznie się stresuje jak tam ta szyjka![]()
Ale duzy chlopak! Ja mam wizyte w piatek i nie moge sie doczekac juz. Dzis mialam teleporade z moim endokrynologiem i dostalam zaswiadczenie do CC, ktore musze w szpitalu odebrac. Mowil lekarz cos wiecej? Jak bedziesz rodzic wczesniej tzn beda wywolywac czy jak?Wczoraj miałam wizytę... maly zdrowy i rosnie... ma już 1900g❤ prawdopodobnie będę rodzic wcześniej niż mam termin...
Tak będą wywoływać wcześniej żebym dała radę urodzić... doktorka stwierdziła że bezpieczniej będzie dla mnie i dla dziecka rodzic wcześniej dwa tygodnie niż jakby mieli mi potem robić cesarke...Ale duzy chlopak! Ja mam wizyte w piatek i nie moge sie doczekac juz. Dzis mialam teleporade z moim endokrynologiem i dostalam zaswiadczenie do CC, ktore musze w szpitalu odebrac. Mowil lekarz cos wiecej? Jak bedziesz rodzic wczesniej tzn beda wywolywac czy jak?![]()
A Ty z jakiego powodu będziesz mieć cc?Ale duzy chlopak! Ja mam wizyte w piatek i nie moge sie doczekac juz. Dzis mialam teleporade z moim endokrynologiem i dostalam zaswiadczenie do CC, ktore musze w szpitalu odebrac. Mowil lekarz cos wiecej? Jak bedziesz rodzic wczesniej tzn beda wywolywac czy jak?![]()
Mam takie same rozkminy ostatnioSuper, że tak dobrze idą wam wizyty
Dziewczyny, doradźcie... tak siedzę i zastanawiam się czy jeśli mam ciepły, zimowy kombinezon dla malucha, kocyk i poduszkę do wózka to czy potrzebuję też śpiworka do wózka?