• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja wykaz miałam robiony na wizycie w 34tc... więc ciekawe czy mi to uznają jak by mi tak przyszło rodzic w 40 tc 🤔 kolejną wizytę mam w 38tc... dziewczyny A wszystkie już wybraliście położna srodowiskowa?
Mam wybraną od jakiegoś 25tc, akurat się tak złożyło, że pracuje w przychodni do której jestem zapisana. Najpierw polecono mi inną, ale dostałam info, że w dobie korony odbywa tylko jedną wizytę po porodzie, a resztę online... 🙃 Natomiast ta z mojej przychodni normalnie przychodzi do domu, jedynie wiadomo w całej zbroi od stóp do głów. Nie ma również problemów ze spotykaniem się ze mną przed porodem (mogę nawet zabrać męża!). Także jestem mega zadowolona, że się na nią zdecydowałam. 😄

U mnie z miesiąca na miesiąc spadają, było 250, potem 220, teraz 200, oby tylko do porodu nie poleciały mocniej...
Kochana ja bez ciąży mam normę góra 150 przez co nie mogę oddawać krwi ale nigdy nie miałam żadnych problemów z krzepliwością tak na prawdę. Jak na początku ciąży miałam 168 to byłam mocno zdziwiona.

Dziewczyny czy któraś zauważyła u siebie pojawienie się białego bardzo gęstego śluzu ? Rano ma postać wodnista mlecznobiałą natomiast w ciągu dnia robi się gęsty 🙄

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry