Dariuszka90
Fanka BB :)
Co raz bardziej myślę czy nie zrezygnować z pappa...podobno pokazuje czasami bzdury. A po co nam dodatkowe nerwy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez szukam jeszcze jednego lekarza do potwierdzenia, ze faktycznie tętna nie ma. Dopóki nie potwierdzę to nie wezmę tabletek. A rano chce zrobić betęJuż znalazłam. 3D/4D robią tylko USG. Na jutro na 19:10 mnie wezmą. Tymczasem biorę leki jednak... Na wszelki wypadek jakby jednak miał stać się cud.
Wiem, że jest ryzyko, ale mam temat przwmyslany i jestem zdecydowana. Nie chcę się przez kolejne miesiące denerwować.Nie lepiej zrobić pappa , a jeżeli coś wyjdzie może nifty? Amnio jednak to chyba ostatecznośćtrochę bym się bała. A wiek masz nienajgorszy , znam kobiety co w 41 i 42 urodziły zdrowe dzieci.
No wlasnie pappa taka jest. Moja siostra miala ryzyko ZD 1:26 i skierowanie na amniopunkcje. Dodam, że usg wyszlo dobrze. Nie zrobiła, pojechała do dobrego lekarza, kardiologa i wszystko było dobrze. Teraz dzieciak ma 2 lataMi tedt Pappa wyszedł bardzo źle. Lekarz powiedział, że będę musiała zrobić amniopunkcje, a ja tak bardzo się jej boję.
Jestem pełna podziwu. To jest trudna decyzja i na pewno przemyślana. Trzymam kciuki żeby bylo wszystko dobrzeWiem, że jest ryzyko, ale mam temat przwmyslany i jestem zdecydowana. Nie chcę się przez kolejne miesiące denerwować.
Mi tedt Pappa wyszedł bardzo źle. Lekarz powiedział, że będę musiała zrobić amniopunkcje, a ja tak bardzo się jej boję.
No rozumiem Cie doskonale.Ja tez szukam jeszcze jednego lekarza do potwierdzenia, ze faktycznie tętna nie ma. Dopóki nie potwierdzę to nie wezmę tabletek. A rano chce zrobić betę
A usg jak wyszlo? Jaka przezierność karkowa? Kość nosowa widoczna? Praca serca dobra?Tak miałam usg i test Pappa. Ryzyko ZD 1:50. Pytałam lekarza o badania nieinwazyjne, a on na to, że oni nie ufają tym badaniom. Jutro idę do mojego ginekologa, ciekawe co on mi powie.