G
guest-1677526072
Gość
Ufam temu alergologowi jak mówi nie wolno no to nie wolnoDziwne te zalecenia, każdy inaczej mówi. Moj POZ pozwolił Claritine, a alergolog z kolei Hitaxe dał.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ufam temu alergologowi jak mówi nie wolno no to nie wolnoDziwne te zalecenia, każdy inaczej mówi. Moj POZ pozwolił Claritine, a alergolog z kolei Hitaxe dał.
Płatki z mlekiem na śniadanie ostatnio jest pychaŚwieże bułki z masłem![]()
brzoza pyli na pewno, bo na nią mam uczulenie a cieknie mi z nosa jak cholera. . .Ufam temu alergologowi jak mówi nie wolno no to nie wolnotylko już zdycham bo mega coś pyli
![]()
No to wychodzi na to że mnie też to już mega uczulabrzoza pyli na pewno, bo na nią mam uczulenie a cieknie mi z nosa jak cholera. . .
Jak to właśnie z tym grillem w ciąży? Na jednej stronie piszą ze nie można, na innej, ze bardzo okazyjnie. Idziemy dziś na grilla i już nastawiłam się ze zjem tylko sałatkęPłatki z mlekiem na śniadanie ostatnio jest pychaa później będzie grill
![]()
witaj w klubie na trawy też mam uczulenie. I kurcze wydaje mi się, że w ciąży mi się bardziej rozwinęła alergia. Może być to też przyczyna tego, że leków nie biorę i w tym roku jest trochę gorzej ...No to wychodzi na to że mnie też to już mega uczulachodzę i kicham , w nosie mnie swędzi oczy swędzą
już się boje jak będą trawy pylić to chyba umrę
O rany to współczujęwitaj w klubie na trawy też mam uczulenie. I kurcze wydaje mi się, że w ciąży mi się bardziej rozwinęła alergia. Może być to też przyczyna tego, że leków nie biorę i w tym roku jest trochę gorzej ...![]()
Nie wiem ja idę jeść grilla bo ślina mi cieknie jak nie wiemJak to właśnie z tym grillem w ciąży? Na jednej stronie piszą ze nie można, na innej, ze bardzo okazyjnie. Idziemy dziś na grilla i już nastawiłam się ze zjem tylko sałatkę![]()
KusiszNie wiem ja idę jeść grilla bo ślina mi cieknie jak nie wiem
Myślę że jakbyś jadła codziennie to mogłoby zaszkodzić , ale przecież nie jemy codziennie grilla nie ? (Choć w sumie kto wie)
A jesteś pewna wieku ciąży? Sprzęt ok?Kobietki, dzisiaj po badaniach i złych wieściach, Pani Doktor powiedziała żeby powtórzyć bete i wynik mam 6300 (zeszły piątek było 900)... Jak to rozumieć że Beta wysoka a pecherzyk ledwo widoczny... Znacie podobny przypadek?? Straszny ten dzień dzisiaj, boję się że się jak to się skonczy...