Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widać jak obróci się telefon poziomo, ale mi tak jest niewygodnie czytać.Da się, tylko nie pokazuje się na telefonie. Na przeglądarce na kompie u mnie normalnie widać sygnatury.
Ja wczoraj kupiłam dwa pudełka w promocji w Lidluno pięknie… zjadłabym teraz lody…..![]()
Faktycznie, nie wpadłam na to. Też zawsze czytam w pionie.Widać jak obróci się telefon poziomo, ale mi tak jest niewygodnie czytać.
a ja jem kaktusy. Mąż w kaufie na promoce kupił chyba z 80 sztukJa wczoraj kupiłam dwa pudełka w promocji w Lidlu![]()
uwielbiam z lidla o smaku orzechow włoskich.. dzieki, jestem jeszcze 6 godzin w pracyJa wczoraj kupiłam dwa pudełka w promocji w Lidlu![]()
Super wiadomości!! Z tą płcią to może i lepiej, bo na takim wczesnym etapie chyba łatwiej o pomyłkę. Najważniejsze, że wszystko dobrzeHej Dziewczyny
Ja juz po prenatalnych. Wszystko ok takze kamień z serca ❤❤❤ dzidzia zdrowa, tylko nie ujawniła swojej płci niestety, także czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę. Może się ujawni. Dzis 12+1![]()
...kaktusy?...a ja jem kaktusy. Mąż w kaufie na promoce kupił chyba z 80 sztuk![]()
Dokładnie te wzięłamuwielbiam z lidla o smaku orzechow włoskich.. dzieki, jestem jeszcze 6 godzin w pracy![]()
Ale piękna fotka!! GratulacjeHej Dziewczyny
Ja juz po prenatalnych. Wszystko ok takze kamień z serca ❤❤❤ dzidzia zdrowa, tylko nie ujawniła swojej płci niestety, także czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę. Może się ujawni. Dzis 12+1![]()