reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Dziewczyny mam we środę wizytę plisa trzymajcie kciuki bo już stres zaczyna działać. Po ostatniej wizycie gdzie mój lekarz ledwo zauważył maleńki zarodek schowany w końcówki pęcherzyka to mam mega obawy ale to już będzie początek 9-tego tygodnia więc już człowiek powinien być fajnie widoczny i oby tak było 💪😁
Kciuki mocno zaciśnięte 🤞🍀 Jeszcze dwa dni i będziesz spokojna 🥰

Hej dziewczyny! Ja od zeszłego tygodnia wylądowałam z tym uchem w szpitalu, ale jest już lepiej. Ciągle leżę :(.
Ale zrobili mi USG, ciaza przeżyła :). 8+6
Ojej to kiepska sprawa ! Dobrze że z ciążą wszystko ok. Nadal jesteś w szpitalu ? 🥺

A ja mam pytanie jakie macie objawy obecnie? 🙂
Mnie się tylko brzuch spina po całym dniu pracy , tak to nic 😁 Ja ogólnie w każdej ciąży się dobrze czuje ale w tej to jakbym nie była 😁

reklama
O jaaa, nawet nie pomyślałam że to też kwestia ciąży, też mam tak że mi ciągle zimno. Pracuję zdalnie, siedzę w dwóch bluzkach i swetrze ale nogi muszę dodatkowo okryć kocem i czasem zarzucić termofor pod stopy 🥶
We wcześniejszej ciąży też tak miałam. Latem gdy każdy biegał w krótkim rękawku ja siedziałam w bluzie 🤣

A ja mam pytanie jakie macie objawy obecnie? 🙂
Ja okropne mdłości, wymioty tylko rano. I oczywiście zero siły. Węch mam jak pies, papierosy, kawę, szczypior i męża wyczuwam chyba z odległości kilometra 😅Niestety taka uroda moja, że cierpię na niepowsciagliwe wymioty ciężarnych. Teraz będzie najgorszy miesiąc, a potem powinno być z górki.

Do góry