reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Jeszcze dodatkowo w szpitalu jak przyjechałam to miałam cukier prawie 140, podejrzanie wysoki jak na to że prawie nic nie jadłam. Potem glukoza na czczo wyszła mi 91, więc na granicy. Zobaczymy jak to się posunie.

reklama
Hejka, trochę późno, ale chciałabym do was dołączyć. Termin z miesiączki 12.12.2025. Późno dołączam, bo późno się dowiedziałam 😅. To skomplikowane hahaha . Jestem mamą 9 miesięcznej córeczki.
Robiłam test już jakiś czas temu kilka dni po spodziewanej miesiączce i był negatywny. Wiadomo po ciąży trochę czasu to wraca do normy więc pomyślałam, że będzie to dłuższy cykl. Wczoraj mąż kupił testy, zrobiłam od razu i od razu wyszły dwie krechy. Jestem już po porannej becie czekam na wyniki. 😁😁

Hejka, trochę późno, ale chciałabym do was dołączyć. Termin z miesiączki 12.12.2025. Późno dołączam, bo późno się dowiedziałam 😅. To skomplikowane hahaha . Jestem mamą 9 miesięcznej córeczki.
Robiłam test już jakiś czas temu kilka dni po spodziewanej miesiączce i był negatywny. Wiadomo po ciąży trochę czasu to wraca do normy więc pomyślałam, że będzie to dłuższy cykl. Wczoraj mąż kupił testy, zrobiłam od razu i od razu wyszły dwie krechy. Jestem już po porannej becie czekam na wyniki. 😁😁
To może Ty już styczniowa bedziesz

Może Ci się owulacja przesunęła stąd negatywne testy wcześniej 🤔 Ja miesiąc wcześniej odstawiłam dziecko od piersi i owulację miałam dopiero w 25dc 😅 ale mimo wszystko trzymam kciuki, niech się kropek ładnie zadomowi ☺️

Może Ci się owulacja przesunęła stąd negatywne testy wcześniej 🤔 Ja miesiąc wcześniej odstawiłam dziecko od piersi i owulację miałam dopiero w 25dc 😅 ale mimo wszystko trzymam kciuki, niech się kropek ładnie zadomowi ☺️
Ja właśnie nie wiem możliwe, zobaczę jak wyjdzie na USG już się umówiłam na 5 czerwca. Ja córkę szybko odstawiłam od piersi, nie z wyboru, ale straciłam szybko pokarm po 2 miesiącach.

reklama
Do góry