Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Siemka, wizytę mam w czwartek ale obawiam się że to za wcześnie, a później mam 25.04Hej! Z OM wychodzi mi termin na 1.12 ale miałam później owulację i myślę że będzie trochę późniejszy termin. 17 kwietnia idę na wizytę i mam nadzieję że będzie już coś widać
![]()
No ja byłam w piątek i narazie było tyylko puste jajeczkoSiemka, wizytę mam w czwartek ale obawiam się że to za wcześnie, a później mam 25.04tyle czekania jeszcze
Coś czuję że u mnie będzie podobnie a potrzebuje zaświadczenia.. no ale to będzie jakoś 6 tydzień więc myślę że będzie mało co widać..No ja byłam w piątek i narazie było tyylko puste jajeczko
Cisza tupewnie wszyscy jeszcze czekają
![]()
Druga, mam roczną córeczkęCoś czuję że u mnie będzie podobnie a potrzebuje zaświadczenia.. no ale to będzie jakoś 6 tydzień więc myślę że będzie mało co widać..
Twoja pierwsza ciąża?
Heej! To podobnie jak u mnie, ostatecznie też czekam na termin z usgCześć, termin wstępnie na 08.12 bo po drodze było kilka zawirowań. Na ostateczny terminowy werdykt muszę poczekać na ginekologa