• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

Jak tam się czujecie dziewczyny? Ja mam dalej masakrę, niby nie wymiotuję, ale mdło tak ze od tygodnia niewiele co jem. Zmęczona jestem mega, a w nocy nie mogę spać 🙈 dajcie znać jak u Was
Ja też niestety dołączyłam do klubu mdłości :( a w weekend byliśmy na weselu i kompletnie na nic nie miałam ochoty, a było tyyyle pyszności. Najbardziej mi smakowała pizzerka z Dino zakupiona na drogę 🤣
a co do spania to niewiele śpię, bo syn od niedzieli z gorączką, więc nie wiem czy zmęczenie to ciąża czy zmęczenie życiem 🫠 ale przetrwamy 😁🫣

reklama
U mnie iest bardzo podobnie - w nocy nie mogę spać, a w dzień totalny brak siły na cokolwiek. Mdtości nie mam, jedynie piersi czasami trochę pobolewają.
Wczorai miatam betę 2276 i zaczynam się zastanawiać, czy to nie jest za mato jak na 5+5🤔

U mnie iest bardzo podobnie - w nocy nie mogę spać, a w dzień totalny brak siły na cokolwiek. Mdtości nie mam, jedynie piersi czasami trochę pobolewają.
Wczorai miatam betę 2276 i zaczynam się zastanawiać, czy to nie jest za mato jak na 5+5🤔
Te normy bety są tak szerokie że trudno powiedzieć jaka jest dobra, a jaka nie. Robiłaś przyrost? Jesteś pewna że 5+5?

O dziękuję, wypróbuję, masz jakąś konkretną do polecenia?

W tygodniu średnio z drzemkami, ale przez weekend nadrabiam, aż mam wyrzuty sumienia, bo ja jestem człowiek co na tyłku nie usiedzi 😂
Rozumiem bo ja też z tych co wlasnie wiecznie w ruchu a tu mnie przypila do spania 😂 co do herbatek to ja pije tą z Tekanne (ginger extra strong) a w razie jak nie mam chęci na herbatkę to biorę sobie tabletkę do ssania (zdjecie podlaczam). To akurat poleciała mi przyjaciółka i też stosowala to w I trym. 😊

Załączniki

• Screenshot_20260421_150203.jpg
    Screenshot_20260421_150203.jpg
    617,8 KB · Wyświetleń: 7
Ostatnia edycja:
w piątek miatam 746. Co do tygodnia to tak mi wychodzi z OM, wiec może faktvcznie jestem troche "do tyłu"🤷‍♀️ Staram się nie panikować, ale wiadomo jak to jest🙈
Mi z OM wychodził 6 tydz a sie okazało ze owulacja była mocno opóźniona i na usg wyszdl 4 tydz wiec moze tak być ze masz wcześniejszą ciaze :)

reklama
Rozumiem bo ja też z tych co wlasnie wiecznie w ruchu a tu mnie przypila do spania 😂 co do herbatek to ja pije tą z Tekanne (ginger extra strong) a w razie jak nie mam chęci na herbatkę to biorę sobie tabletkę do ssania (zdjecie podlaczam). To akurat poleciała mi przyjaciółka i też stosowala to w I trym. 😊
O dziękuję za polecajki, spróbuje, bo przecież można zwariować! 🤢

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry