Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam na cos wielką ochotę, kupuję/zrobię zjem, a potem patrzeć na to nie mogęA ja mam ochotę od kilku dni na pierogia u was jak ze smakami?
Ja nie mam smaka na nic, wszystko mnie odrzuca, wmuszam w siebie żeby zjeść cokolwiek, ale raczej są to jakieś słone paluszki albo owoce. Nie gotuję bo też nie daję radyA ja mam ochotę od kilku dni na pierogia u was jak ze smakami?
Ja mam ochotę na wszystko, co słone i taczej w kierunku średnio rozsądnych wyborówA ja mam ochotę od kilku dni na pierogia u was jak ze smakami?
Czippsyyy. Normalnie prawie nie jem, a teraz są superA ja mam ochotę od kilku dni na pierogia u was jak ze smakami?
Czekamy na magię drugiego trymestruJa nie mam smaka na nic, wszystko mnie odrzuca, wmuszam w siebie żeby zjeść cokolwiek, ale raczej są to jakieś słone paluszki albo owoce. Nie gotuję bo też nie daję radydziewczyny z doświadczeniem - kiedy to przechodzi?
Noooo, też już się doczekać nie mogęCzekamy na magię drugiego trymestru![]()
Ooo śledzie ale tylko po kaszubsku to miałam na nie fazę w 1 ciążyCzippsyyy. Normalnie prawie nie jem, a teraz są superi śledzie
a poza tym nie mam na nic ochoty
![]()
A to znaczy, że bliżej do poroduNoooo, też już się doczekać nie mogętyle, że wtedy coraz bliżej do trzeciego...
Poród to tam nicA to znaczy, że bliżej do porodu![]()