mira_cle
Zaangażowana w BB
No i pocieszyłaPoród to tam nicmnie męczyło pod koniec ciąży dosłownie WSZYSTKO i czułam się jakbym znowu była w pierwszym trymestrze
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i pocieszyłaPoród to tam nicmnie męczyło pod koniec ciąży dosłownie WSZYSTKO i czułam się jakbym znowu była w pierwszym trymestrze
![]()
Byłam u lekarza, niby coś tam krtań, oskrzela nie bardzo.. dostałam ACC Optima (no ale czytałam żeby brać gdy korzyści dla matki przewyższają ryzyko więc nie kupiłam). Dostałam amotaks i skierowanie na ob i crp cito i już mam wyniki które są trochę rozjechane. (Crp 0.43). Czytałam że amotaks jest najbezpieczniejszy w ogóle. Ucho okropnie mnie boli (zapalenie zewnętrzne), ale mam kaszel z wydzieliną zielona. Stan podgorączkowy wrocil. Katar dalej męczy.. więc wygląda że coś tam po wirusowej się nadkaziło i zaczynam antybiotykA jak się dziś czujesz? Antybiotyk dostałaś?
Jak masz zaświadczenie o ciąży to lekarz rodzinny też może wystawić zwolnienie na 100% z tego co wiemJestem taka zła na siebie... Pytała się mnie lekarka czy chce już na zwolnienie to uparcie że nieee nieeee.. no i mi wyszło to bokiem jak zawsze. Poszłam raptem na 2 dni do pracy.. i efekt taki że mam silny napadowy kaszel nie do ogarnięcia, wczoraj bolało mnie ucho, a dziś to już nie mogę go dotkanac bo czuję taki ból, juz wezly chłonne mnie bolą. Myślę że skończę na antybiotyku dzisiaj i będę i tak siedzieć na zwolnieniu.. szkoda że na 80% a nie 100%![]()
I mnie pod koniec koszmarny ból dołem brzucha, nie mogłam się położyć na płasko, spałam na pół siedząco i co chwilę na siusiuPoród to tam nicmnie męczyło pod koniec ciąży dosłownie WSZYSTKO i czułam się jakbym znowu była w pierwszym trymestrze
![]()
ACC jest mega dobry, ale powoduje mokry kaszel, fakt odkrztusza wszystko ale w ciąży taki kaszel może być groźnyByłam u lekarza, niby coś tam krtań, oskrzela nie bardzo.. dostałam ACC Optima (no ale czytałam żeby brać gdy korzyści dla matki przewyższają ryzyko więc nie kupiłam). Dostałam amotaks i skierowanie na ob i crp cito i już mam wyniki które są trochę rozjechane. (Crp 0.43). Czytałam że amotaks jest najbezpieczniejszy w ogóle. Ucho okropnie mnie boli (zapalenie zewnętrzne), ale mam kaszel z wydzieliną zielona. Stan podgorączkowy wrocil. Katar dalej męczy.. więc wygląda że coś tam po wirusowej się nadkaziło i zaczynam antybiotykponad 2 tygodnie się już bujam.. ile można...
Na katar i zatkane zatoki to coś jak Amol do nacierania, odtyka nos od razu i niweluje ból zatok jeśli masz, u mnie też pomagają inhalacjeByłam u lekarza, niby coś tam krtań, oskrzela nie bardzo.. dostałam ACC Optima (no ale czytałam żeby brać gdy korzyści dla matki przewyższają ryzyko więc nie kupiłam). Dostałam amotaks i skierowanie na ob i crp cito i już mam wyniki które są trochę rozjechane. (Crp 0.43). Czytałam że amotaks jest najbezpieczniejszy w ogóle. Ucho okropnie mnie boli (zapalenie zewnętrzne), ale mam kaszel z wydzieliną zielona. Stan podgorączkowy wrocil. Katar dalej męczy.. więc wygląda że coś tam po wirusowej się nadkaziło i zaczynam antybiotykponad 2 tygodnie się już bujam.. ile można...
Współczuję. Mi się udało dwie ósemki usunąć przed pierwszą ciążą, a kolejne dwie przed drugą. Ogólnie pierwsze wyciecie było mega, po drugim czułam się kiepsko.Ja właśnie mam 1 ósemkę do usunięcia, miałam usuwać po Wielkanocy ale test wyszedł pozytywny i czytałam że lepiej w 2 trymestrze usuwać, a niestety daje się czasem we znaki i boli![]()