Arizoona
Fanka BB :)
O, byłam kiedyś na stażu w Urzędzie Pracy - dobrze wspominam ten czasPraca biurowa w urzedzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O, byłam kiedyś na stażu w Urzędzie Pracy - dobrze wspominam ten czasPraca biurowa w urzedzie
Nie mam bezpośredniego kontaktu z petentami więc praca spokoO, byłam kiedyś na stażu w Urzędzie Pracy - dobrze wspominam ten czas![]()
Przytulam mocnoHej dziewczyny, beta spadła. Można mnie wypisać.
Życzę Wam wszystkim dużo zdrówka, donoszonych ciąż i cudownych bobaskówpowodzenia
Gratulacje!!! Ale piękna data die szykujeUdało się, lekarka jest mega super. Mała istotka ma 1.7 cm. Termin z OM pokrywa mi się idealnie z USG. Na 6 grudnia. Mikołajki![]()
Ja mam to samo... nie mogę skupić sie na dłużej niż 20 min tło mój mózg działa jak papka... także wiem o czym mówisz...Ja nie jestem w stanie normalnie funkcjonować. Jestem taka wymemłana, taka śpiąca i bez energii, że nie umiem sobie z tym poradzić![]()
Praca biurowa .ale mega stres i jeszcze przełożona bardzo niefajnie sie zachowuje i wprowadza bardzo niezdrową atmosferę-łagodnie rzecz ujmując
W urzędzie...ale mega stres i jeszcze przełożona bardzo niefajnie sie zachowuje i wprowadza bardzo niezdrową atmosferę-łagodnie rzecz ujmującGdzie pracujecie, że tak długo chcecie pracować w ciąży? Pytam, bo właśnie myślę nad przebranżowieniem po macierzyńskim
![]()
Ja czekam na serduszko i dopiero wtedy poinformujęJa też jeszcze nie powiedziałam. W środę mam wizytę, zobaczę czy wszystko jest ok i co powie lekarz. Myślę, że l4 wezmę od następnej wizyty czyli gdzieś w połowie maja, no chyba że lekarz zaleci przejść na l4 wcześniej![]()
moj powoli też się odłączaJa mam to samo... nie mogę skupić sie na dłużej niż 20 min tło mój mózg działa jak papka... także wiem o czym mówisz...