• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

Dziś jadę na pierwszą wizytę ! Stresuje się z też nie mogę się doczekać. Myślę że po prostu założę maseczkę, bo dalej mnie trzyma to cholerstwo.. już 2 tygodnie 😑 przez co się martwię żeby wszystko było okej. No i chcemy wykorzystać ładną pogodę i popołudniu wyskoczymy na starówke do Warszawy bo nasza córka chciała :)
Trzymam kciuki za wizytę ✊❤️

reklama
A ja nie wiem, czy się cieszyć, czy nie. Jak na razie zero objawów, a w poprzednich miałam od początku🤔
Każda ciąża jest inna - ja w pierwszej czułam się okropnie, a z młodszym jedyne co to potrzebowałam pół godzinki drzemki w dzień w I trymestrze, a tak to czułam się dobrze 🙂 Także pewnie i u Ciebie po prostu zapowiada się lżejsza ciąża 😊

U mnie pierwsza była idealna, może więcej spałam tylko. W tej jest okropnie, mdłości miałam okropne, ciągle nic mi się nie chce i jestem zmęczona.

Melduję się po integracji w pracy. Było super, tylko późno wróciłam i jestem wykończona. Mało spałam, bo od rana miałam już różne zobowiązania i teraz rozważam drzemkę, bo chyba nie wytrzymam.

U mnie powróciły lekkie mdłości i mam rozwolnienie. Myślicie, że to może być od Duphastonu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry