• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

Zależy właśnie czy wytrzymasz. To moja 2 ciąża , czystym kontem. Więc w tej drugiej ryzykuje i jutro idę dopiero na wizytę (8+2). Zrobiłam dwa tygodnie temu betę z przyrostem 48h.. więc no mam nadzieję że będzie ok. W 1 byłam dużo za wcześnie i później stresowałam się czy będzie to serduszko. Jutro będę wszystko wiedzieć
U mnie właśnie chyba będzie mi ciężko wytrzymać, a tym bardziej że 15 maja będzie już w okolicach 9+2 i żadnych zleconych badań. Tak szczerze to juz sama nie wiem co robić🤷‍♀️

reklama
Ostatnio żaliłam się, że nie mam objawów ciąży. No to już znowu mam, od rana mam lekkie mdłości i ssanie w żołądku z głodu. Już jestem spokojniejsza 🙉😀
Ah te ciąże - człowiek czuje się spokojniej gdy źle się czuje 😄

Jakie macie plany na weekend? My ze starszakiem idziemy na urodziny do jego kolegi na sali zabaw 😁 On się cieszy, że się wybawi a ja się cieszę, że pogadam sobie z innymi rodzicami 😁

Ja to chyba będę leżeć, przychodziłam z pracy w tym tygodniu i byłam dętka, muszę odpocząć 😵‍💫 czekam na ten wtorek jak na zbawienie, tak się stresuje przed tą wizytą serduszkową. Ale przez te mdłości i zmęczenie wierzę że jest git 😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry