• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

Jestem taka zła na siebie... Pytała się mnie lekarka czy chce już na zwolnienie to uparcie że nieee nieeee.. no i mi wyszło to bokiem jak zawsze. Poszłam raptem na 2 dni do pracy.. i efekt taki że mam silny napadowy kaszel nie do ogarnięcia, wczoraj bolało mnie ucho, a dziś to już nie mogę go dotkanac bo czuję taki ból, juz wezly chłonne mnie bolą. Myślę że skończę na antybiotyku dzisiaj i będę i tak siedzieć na zwolnieniu.. szkoda że na 80% a nie 100% 😑
O kurcze, a jakbyś zadzwoniła do gin? Zdrówka 🫂

reklama
Jestem taka zła na siebie... Pytała się mnie lekarka czy chce już na zwolnienie to uparcie że nieee nieeee.. no i mi wyszło to bokiem jak zawsze. Poszłam raptem na 2 dni do pracy.. i efekt taki że mam silny napadowy kaszel nie do ogarnięcia, wczoraj bolało mnie ucho, a dziś to już nie mogę go dotkanac bo czuję taki ból, juz wezly chłonne mnie bolą. Myślę że skończę na antybiotyku dzisiaj i będę i tak siedzieć na zwolnieniu.. szkoda że na 80% a nie 100% 😑
Mi w poprzedniej ciąży rodzinny lekarz wystawił zwolnienie 100% płatne tylko musiałam mieć jakiś „dowód” ciąży ;)

Wy robicie jeszcze sobie betę? Ja zrobiłam i nie wiem, czy dobrze zrobiłam.
23.04 – 6024
27.04 – 14392
Niee, nie rób już, bo tylko stresować się będziesz. Ja robiłam w 6 tyg i nie miałam okej przyrostu - a w sobotę serduszko i powiedziała że ciąża książkowo się rozwija. Najlepiej się to robi na samym początku tylko , a później wychodzą głupoty :) ważne że idzie do góry a nie w dół. !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry