• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

Ja w obu ciążach pracowałam do 8 miesiąca, na pewno o miesiąc za długo bo na samym końcu już ciężko było 😅 teraz mam plan wcześniej iść na zwolnienie, tak od sierpnia ale zobaczymy jak wyjdzie.

reklama
Ja w ostatniej ciąży pracowałam do 8 msc i poszłam na zwolnienie tylko dlatego, że mi lekarz kazał 😂
Teraz z kolei muszę coś wymyśleć, bo albo wezmę urlop bezpłatny, albo zwolnienie, bo nie mam co zrobić z najmłodszym dzieciaczkiem.

Gdzie pracujecie, że tak długo chcecie pracować w ciąży 😅 ? Pytam, bo właśnie myślę nad przebranżowieniem po macierzyńskim 🙂

Ostatnia edycja:
Ja powiedziałam po zrobionej becie, no ale mam kontakt z ciężkimi metalami które wdycham. Więc odsunęli mnie od tego, no ale idę na zwolnienie od następnej wizyty gdy będzie wszystko dobrze bo dalej siedzę w pomieszczeniu i teraz oddycham biernie 😅

Ja powiedziałam po zrobionej becie, no ale mam kontakt z ciężkimi metalami które wdycham. Więc odsunęli mnie od tego, no ale idę na zwolnienie od następnej wizyty gdy będzie wszystko dobrze bo dalej siedzę w pomieszczeniu i teraz oddycham biernie 😅
Ojej, a to na co dzień (nie w ciąży) nie wpływa negatywnie na zdrowie?

Ja też jeszcze nie powiedziałam. W środę mam wizytę, zobaczę czy wszystko jest ok i co powie lekarz. Myślę, że l4 wezmę od następnej wizyty czyli gdzieś w połowie maja, no chyba że lekarz zaleci przejść na l4 wcześniej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry