Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja we wtorek ide do mojej prof ale tylko pokazac wyniki, po recepty i l4. ale bede chciala ja namowic na usg ok 16tyg bo nie wytrzymam do 20 poza tym w 16 tyg powinno byc juz lozysko. i tu pytnie do doswiadczonych mam: czy lozysko widac na usg?
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
wg mnie wybierz tego drugiego, skoro ma dwie specjalizacje tzn ze wie więcej na temat ciąży niż tylko endokrynologDziewczyny czy jest jakaś różnica pomiędzy endokrynologiem a ginekologiem-endokrynologiem ? Planuje zapisać się na wizytę i nie wiem czy "zwykly" endokrynolog będzie miał taką samą wiedzę nt kobiety w ciaży jak ten drugi(a wolałabym wybrać 1 opcje, bo ma lepsze opinie)
ja chodze do zwyklego endokrynologa i do zwyklego ginekologa osobno. moim zdaniem to nie ma znaczenia kogo wybierzesz. jesli endokrynolog jest dobry to wiec doskonale jak postepowac z kobieta w ciazy. a jak rozumiem tak czy inaczej masz innego lekarza prowadzacego no to i tak tylko konsultacja.Dziewczyny czy jest jakaś różnica pomiędzy endokrynologiem a ginekologiem-endokrynologiem ? Planuje zapisać się na wizytę i nie wiem czy "zwykly" endokrynolog będzie miał taką samą wiedzę nt kobiety w ciaży jak ten drugi(a wolałabym wybrać 1 opcje, bo ma lepsze opinie)