Antiope
Fanka BB :)
DokładnieDzieki, czyli po prostu wybieram najlepszego specjalistę w swojej dziedzinie. Ginekolog prowadzący to zupełnie inna historia, a endokrynologa szukam w kwestii uporządkowania spraw z hormonami![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DokładnieDzieki, czyli po prostu wybieram najlepszego specjalistę w swojej dziedzinie. Ginekolog prowadzący to zupełnie inna historia, a endokrynologa szukam w kwestii uporządkowania spraw z hormonami![]()

wydaje mi sie ze takich cudow nie ma...przynajmniej u mnie w miescie gin-endo i tak skupiaja sie tylko na kwestiach gin a endo ewentualnie sygnalizuja...u mnie wlasnie taki jeden prof (swoja droga cudotworca jest chodzi o zachodzenie w ciaze) przegapil TSH 3,5 w ciazyPopieram dziewczyny. Ja też chodzę osobno do gin i do Endo. Ale gdybym znała gin-endo, który byłby super specjalista, u którego chciałabym prowadzić ciążę to zdecydowanie wybrałbym taką opcję.
Ja 10.309.15 wizyta dziś)
uja tez bo mialam tokso ponad 600 igm i do powtorki bylo i wczoraj lekko po przytulaniu z mezem zaplamilam obiecalismy sobie ze juz nie bedziemy az do konca ciazy chociaz sie chce...oby z dzidzia dobrzeJa 10.30
Trzymajmy że sobie razem kciuki.
Denerwujesz się?
Ja standardowo się boję.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze zobaczysz.uja tez bo mialam tokso ponad 600 igm i do powtorki bylo i wczoraj lekko po przytulaniu z mezem zaplamilam obiecalismy sobie ze juz nie bedziemy az do konca ciazy chociaz sie chce...oby z dzidzia dobrze
za Ciebie równiez 3mam kciuki i dziekuje :*
uja tez bo mialam tokso ponad 600 igm i do powtorki bylo i wczoraj lekko po przytulaniu z mezem zaplamilam obiecalismy sobie ze juz nie bedziemy az do konca ciazy chociaz sie chce...oby z dzidzia dobrze
uja tez bo mialam tokso ponad 600 igm i do powtorki bylo i wczoraj lekko po przytulaniu z mezem zaplamilam obiecalismy sobie ze juz nie bedziemy az do konca ciazy chociaz sie chce...oby z dzidzia dobrze