Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak Aneta dostałam Beschäftigungsverbot. Do 24 grudnia.
Widzisz ja tez dostałam a ten moj szef sk... mi nie chce zapłacić. Eh będę musiała isc do odpowiedniego urzędu z tym tylko ja tak nie lubię klocic się o pieniądze [emoji16]Tak Aneta dostałam Beschäftigungsverbot. Do 24 grudnia.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

A na jakiej podstawie nie chce ci wypłacić? mi lekarz wcześniej tłumaczył żeby się dowiedzieć u pracodawcy i w swojej kasie chorych kto ile płaci i jak długo płaci.
Zaczeliscie 10? To nie masz terminu na styczeń?u nas wszystko oki tylko skierowanie do poradni chorob zakaznych
serduszko ślicznie bije dzidzia rosnie zaczelismy 10tydzien
mam na 30grudnia
Aaa to jesteś prawie tak jak ja. Ja mam ost @ 21.03, termin 26.12 i dzisiaj mam ostatni dzień 11tc i od jutra zaczyna się 12tc a oni to nazywają 11t1d itd.... lekarze piszą pełne tygodnie ale jestes w 11tc a za 2 dni zaczniesz 12 ten ostatni najwazniejszymam na 30grudnia
wpisal mi w karte 10tydz ciazy
ja juz nie wiem jak liczyc bo nie chce sie martwic ostatnia @ 23.03 to jakby 11 albo 10+iles dni a lekarz liczy pelne tygodnie pewnie
kurde szkoda ze nie powiedzial mi dokladnego tygodnia co do dnia bo powiedzial w przechodni chorob zakaznych ze jestem w 10 i kazali mi czekac 2tyg bo badania robia w 12 i wtedy mam przyjsc do gina to nie bedzie 12 tylko wiecej 21.06? i dlaczego najwazniejszy?Aaa to jesteś prawie tak jak ja. Ja mam ost @ 21.03, termin 26.12 i dzisiaj mam ostatni dzień 11tc i od jutra zaczyna się 12tc a oni to nazywają 11t1d itd.... lekarze piszą pełne tygodnie ale jestes w 11tc a za 2 dni zaczniesz 12 ten ostatni najwazniejszy![]()
![]()
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom