Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam ten sam problemJa tez bym Wam wrzuciła zdjęcie mojego dzidziula ale nie moge go zaladowac. Cholera wie dlaczego.
Mam ten sam problemale męczę się ostatnio tylko na telefonie, więc może w tym jest pies pogrzebany.
Antiope żyje w zawieszeniu od wczoraj. Wzięłam kilka dni wolnego i nie wiem co ze sobą zrobię. Dzidziul jest piękny, wielkością odpowiada 6t5d. Ale... zawsze musi być u mnie jakieś ale... Tętno się rozkręcilo, ale nie tak jak powinno, jest niskie i niemiarowe (90-118) pani doktor mówiła, że wszystko może się wydarzyć albo będzie dobrze albo najgorzej. W poniedziałek idę do niej do szpitala. Staram się myśleć pozytywnie, mój S też ciągle powtarza że będzie dobrze, ale widzę po nim że samemu mu ciężko w to uwierzyć. Chce myśleć pozytywnie. A może zna ktoś taki przypadek który się dobrze skończył? Tylko mi nie podawajcie przykładów gdzie coś się skończyło źle... na razie na tyle.
Bonusowa bardzo bym chciała żeby było tak jak mówisz, tego bede się trzymać. Tyle że u reszty z Was serduszka biją normalnie. A u mnie nie dosyć że tętno jest niskie to się jeszcze bardzo wacha. Ale trzymam się tego, że we wtorek ledwo biło, wczoraj już wyraźniej, wiec ono dopiero się rozkręca. I jak ruszy to z kopyta porzadnie... w coś muszę wierzyć.
Creativo ale u mnie z miesiączki to już jest 7t5d