reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Jeśli mogę to ja również. 28.04 na 16 :)

p19us65g5dhat4ga.png

mojeboje mnie na usg pani doktor też nie puszczała serduszka do posłuchania, powiedziała, że nie będziemy i tyle. Nie pytałam dlaczego, ale może to chodziło właśnie o to co pisała Bonusowa.
Dzisiaj mi gin serduszko pokazał, ale powiedział, że posłuchać nie da, bo to zbyt wielkie obciążenie dla maluszka. Sama mu niczego nie sugerowałam, a opinie ma bardzo dobre, więc najwyraźniej coś w tym jest...

No to super :( myslalam że wybrałam jakiegoś dobrego lekarza bo dobre opinie a opinie pewnie dlatego że robi paniom kolekcję pamiątkowych zdjęć :| i będzie mnie to teraz dręczyć cala ciążę a jeśli coś będzie nie tak to sobie tego nie daruję :'(

Mojeboje dużo mam nawet kupuje sobie doplery i slucha tetna w domu i wszystko jest ok. Nie martw się na zapas , zapytaj następnym razem swojego gina ale różni lekarze różnych specjalizacji mają różne poglądy.. przez lata pracowałam z okulistami i mimo różnych zdan na dany temat żaden nie zaszkodził pacjentowi :-)

Ja jestem sceptyczna nawet do USG ale z racji zagrożonej ciąży miałam w tej ciąży już 4 ale dzidziuś rośnie zdrowo i tego sie trzymam :-)

I myślę ze jak raz posluchalas tętna to nic złego sie nie stanie !

dziewczyny jak wygląda wizyta przy założeniu karty ciąży ? pytam bo wczoraj robiłam morfologie mocz itd i lekarz kazał mi się stawić w pon nie wiem czego się spodziewać znów będzie mnie badał czy raczej jakiś wywiad środowiskowy ? dodam, że tydzień wcześniej w pon miałam usg robione i wszystko było ok

reklama
Ja wczoraj byłam na wizycie u swojego gina, ale że jakiś wewnętrzny niepokój miałam w sobie poszłam dzisiaj do innego na wizytę prywatną gdzie ma nowy super sprzęt i wszystko mi pokazał, nawet posłuchałam serduszka :) póki co jeszcze pomału bije bo 119 uderzeń ale za to ma 0.65cm i wiek ciąży pokrywa się z OM czyli dokładnie tak jak mam dzisiaj wychodzi mi 6t4d, termin porodu 11.12

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry