U mnie na połówkowym nie mierzył.. Pokazał tylko, że jest...Powiecie mi proszę czy lekarze mierzyli u was długosc kości nosowej na usg? Wiecie ile powinna wynosić ok 21tyg?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie na połówkowym nie mierzył.. Pokazał tylko, że jest...Powiecie mi proszę czy lekarze mierzyli u was długosc kości nosowej na usg? Wiecie ile powinna wynosić ok 21tyg?
Sprawdziłam sobie, że długość kości nosowej to skrót NB i u mnie na połówkowym w 18t4d wynosiła 5,7 mm.Powiecie mi proszę czy lekarze mierzyli u was długosc kości nosowej na usg? Wiecie ile powinna wynosić ok 21tyg?
Wspominał. U mnie od początku myślą o cc, mięśniak 7cm:/ był na lini cięcia, teraz jest wyżej, więc cc jest możliwe. Zobaczymy.. Jestem dobrej myśli. Dzidzia Twojej siostry zdrowa? Nie ugniatał jej mięśniak?Lenam moja siostra tez miała dużego miesniaka wielkości połowy pięści .
W 38 tyg spuchla bo miała cholestaze ciazowa i rodziła przez CC, młody ręką się zaklinowal. A tak by spokojnie donosiła.
A lekarz nie wspominał że możesz mieć CC?
I gratulacje syna!!!! Wiem jak to jest kiedy tatuś dowie się że będzie miał syna hehehe . Faceci o 10 cm rosną
Wzwyż oczywiście![]()
U mnie teraz 21+ 4 ok 6.Sprawdziłam sobie, że długość kości nosowej to skrót NB i u mnie na połówkowym w 18t4d wynosiła 5,7 mm.
Na genetycznym 12 tc nie mierzył. Tylko zaznaczył że widoczna.Powiecie mi proszę czy lekarze mierzyli u was długosc kości nosowej na usg? Wiecie ile powinna wynosić ok 21tyg?
Wspominał. U mnie od początku myślą o cc, mięśniak 7cm:/ był na lini cięcia, teraz jest wyżej, więc cc jest możliwe. Zobaczymy.. Jestem dobrej myśli. Dzidzia Twojej siostry zdrowa? Nie ugniatał jej mięśniak?
U mnie teraz 21+ 4 ok 6.