Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super jaki juz duzy .ja po wizycie ...
UWAGA....
maly waży 760 g ;0
i obrócił sie dupka na dół))
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje. Same cudne wiesci.Kurcze super pomysl zeby tatus nagrywal.i bardzo fajny lekarz. Bo niektorzy sie nie godza na to. Pamiatka bedzie. My mamy filmiki z trzech usg 3d z Filipem. Musze je gdzies odkopac I powspominac.hej! Gabinia woow jaki duzy chłopak, gratuluje!
Ja tez już po wizycie, jestem mega zadowolona, weszłam do gabinetu o 15 a wyszłam po 16 i caly czas pokazywal nam maluszka <3 mąż zapytal czy może nagrywać i lekarz pozwolil. Mamy godzinne nagranie naszego synusiaMalec wazy 473g równo 22tydzien, wszystkie parametry w normie. termin porodu 14 grudzień. Cudny dziś dzień
![]()
Gratuluję, super wieści[emoji4]hej! Gabinia woow jaki duzy chłopak, gratuluje!
Ja tez już po wizycie, jestem mega zadowolona, weszłam do gabinetu o 15 a wyszłam po 16 i caly czas pokazywal nam maluszka <3 mąż zapytal czy może nagrywać i lekarz pozwolil. Mamy godzinne nagranie naszego synusiaMalec wazy 473g równo 22tydzien, wszystkie parametry w normie. termin porodu 14 grudzień. Cudny dziś dzień
![]()
Mój też nagrywałGratulacje. Same cudne wiesci.Kurcze super pomysl zeby tatus nagrywal.i bardzo fajny lekarz. Bo niektorzy sie nie godza na to. Pamiatka bedzie. My mamy filmiki z trzech usg 3d z Filipem. Musze je gdzies odkopac I powspominac.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Znalazłam normyWłaśnie jak to jest z tymi normami :-) mój maluszek w 21 tygodniu ważył 400 gr :-)
Mój Bąbel tyle ważył w 21+0. A dwa tygodnie później już 500g. Myślę, że to zależy też od lekarza i sprzętu, którym dziecię jest badane[emoji4]Właśnie, właśnie, ma ktoś wagowe normy? Mój Jaś Mieszko ważył 22+4 395gr. Może zbyt na cukry uważam? Chociaż lekarze mówią, że jest ok, w normie.