reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wszystkiego naj, naj dla Krzysiaczka :tak:
Normalnie wymiękam... Oliś mnie wykańcza, drze się cały dzień, nie da się uśpić i na nic nie mam czasu, ani siły... Byliśmy u lekarza, wszystko jest w porządku, więc to pewnie te wredne zęby. Niech mu już w końcu wyjdą, bo zaraz oszaleję. Na dodatek pogoda do bani i łeb mi pęka :-(

reklama
Hehe Paula czy Ty cos pilas ;-);-) ja tez tam zebre widze :-D:-D:-D:-D

Elcia gratulowac juz :-D:-D:-D:-D

a co do obiadku to jeszcze nie jadlam bo glodna nie jestem. Dzis sobie zamawialismy jedzenko do pracy z dowozem na miejsce i tak sie najadlam ze to teraz pelna jestem. Chyba juz nic nie zjem dzisiaj :no::no::no:.

Maly spi ide sobie herbatke zrobic do wieczorka :tak::tak::tak:

Kasia pewnie Mlody tez przez pogode wscieklizny dostaje (moja tak ma), dzieci to mali meteopaci chyba...A jeszcze te dziasla, to sie nie dziwie...Ty to i tak anielska cierpliwosc masz, ze tyle czasu wytrzymujesz... Dobrze przynajmniej ze zdrowko nie szwankuje:tak:
Jutrzenka:-) (tez sie bym herbatki napila, ale najpierw obowiazki:))

Papatki, do potem (czyli pewnie do jutra;-))!!!

DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
NO CO WY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p A MOZE ???????HIHIHIHI JESZCZE POCZEKAMY HIHIHIHIH
A T TO JUZ BIAŁEJ GORACZKI DOSTAJE HIHIHIH:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Heloł!
Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich małych solenizantów. STO LAT!!
U mnie też brak humoru, podobnie jak u Ciebie Sylwia. Jestem wykończona i chodzę na rzęsach. Mały drze się. W dzień nie śpi, a pod wieczór pada na twarz i marudzi. Kataru ciąg dalszy i kaszlu też. Zębów niet.
POza tym dyrektor uszczęśliwił mnie pracą na weekend - pisanie analiz i sprawozdań także jestem cała szczęśliwa, że będę mogła zabłysnąć ;-):-(
Co jeszcze... Były szef mojego męża powiedział, że nie zapłaci mu kasy za ostatni miesiąc jego pracy. Zajebiście... Jestem wk... Oszust, skur... i jeszcze nie wiem co. Obwinia go o niedopełnienie obowiązków, a raczej zwala winę na niego za niekompetencję swoich byłych pracowników. I zostaliśmy bez kasy... Nie chce mi się nawet dziś myśleć.
Pozdrówka dla Was. Trzymajcie się cieplutko!!

No nareszcie maruda zasnął przynajmniej film przy nim oglądne:-p:tak::-Dale oczywiście na łóżku:angry::dry:
ELCIA hohoho:tak::-D;-)
KASIU cierpliwości zobaczysz już wkrótce znowu będzie lepiej prezesik będzie chodził grzecznie spać:tak:;-)
ASIA przykra sprawa z tymi szefami:wściekła/y::tak:

reklama
Hello

Krzysiu Kochany bądź radosnym i zdrowym 9ciomiesięczniakiem Buziaki

:wściekła/y: jestem na was obrażona! Jak siedziałm z Wami prawie cały dzień to cisza była, a jak siedze w pracy to żeście się rozgadały :wściekła/y:

:rofl2: żartuję :-p

Jeśli chodzi o spacery to ja bym wyszła ... ale babcie - broń Boże :dry: alez to dziecko będzie niezdrowo wychuchane :crazy:

A ja nie wiem ile mam stopni...dużo :rofl2::-) a ubieram Wiktorka w domku w bodziaka z długim rękawkiem i (o zgrozo dla niektórych) rajstopki :-)

Alex - tak właśnie - chaos na ziemi :-):-D:-D
Asiacur - trzymaj się a Twój szef to tes "dobry" :dry:

A ja tęsknie w pracy za domowym zaciszem..och bardzo tęsknie :zawstydzona/y:

Ale co tam...przyzwyczaimy się :tak::tak::tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry