reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia dobrze myślisz... :tak:
A co do jej wieku to ona w serialu gra starszą niż jest rzeczywiście :tak: Ma teraz 40 lat:tak:

A my byłyśmy w "Krainie uśmiechu" 4 godziny :szok::-D Julka usnęła jak tylko wyszłyśmy. Padła jak pies pluto :-D:-D:-D

reklama
Na coś trzeba kiedyś umrzeć nie ;-) A tak na serio to lubię się zaciągnąć dymkiem i żadne tłumaczenie, że to szkodliwe na mnie nie działa. Ostatnio jak @ mi się spóźniała profilaktycznie przestałam palić, ale lepiej nie mówić jak się wtedy zachowywałam, bez kija nie podchodź :-p:-D:-D:-D Pradziadek palił przez całe życie, a zmarł w wieku 95 lat, ciocia nie paliła nigdy i odeszła w wieku 47 lat :-(

hej lasie

elcia otrivin dla niemowlont jest dobry jak jest katar cieknący a jak gęsty do dobry jest mucofluid i my wychodzimy na spacer przy katarze bo lepiej się leczy wtedy trzeba nawilżać śluzówkę

Joanna całuski w góza dla Ksawka

Magda duuużo zdrówka dla was

Kasia no byłby to pomysł ale jak zauważyłas w tym serialu wszystko sie wszystkim udaje wszyscy sa bogaci albo prawie bogaci i szczęśliwi tak więc nie wróżę takiego obrotu sprawy

ale wreszcie się cos zaczeło dziać na tej wspólnej bo już nuda wiało

a my dzis u alergologa byliśmymamy wprowadziś troche mlekado diety

powiedzcie czy któraś daje bebiko jakieś r czy hr ???? kazała mi takie kupić problkem w tym że nie pamietam jakie dokładnie widziałam tylko bebiko r ale ono jest z kleikiem jest jakieś hr????? albo cos takiego

buziaki dla Kajuni:-D:-D:-D

Hej Kobitki!
Niedawno wróciłam z pracy.. Uff... Wstanę jutro i poczuję się jak ten z filmu "Dzień świstaka".

Grzechotka ja daję Fifulcowi bebiko. Jest zwykłe, Bebiko R z kleikiem ryżowym, Bebiko HA - hipoalergiczne. Też muszę iść z małym do alergologa, bo mu jakieś krosty na twarzy powyskakiwały. Ma takie plackowate zaczerwienienia, jak liszajowate. Nie wiem czym to smarować.
Elcia mucofluid na katar, o którym pisze grzechotka jest bdb. Jak gile gęste i zielone to on jest idealny. Lekarz polecił nam jeszcze atecortin ( to niby do ucha, ale powiedział, że jak dziecko ma zatkany nos i nie można odciągnąć to żeby wkrapiać po jednej kropli, bo to działa jak kret na rury :-):-):tak::tak:).

Wszystkiego najlepszegp dla Kai. :-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry