reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Laski!!!

STO LAT DLA SOLENIZANTÓW:):):)

Ja tylko na momencik, bo już śpię na siedząco ... wpadam tylko Wam powiedzieć, że poukładałam sobie to moje pokręcone życie ... hmmm ... pewnie chwilowo, ale zawsze:happy:. Dziad zrozumiał (tak przynajmniej twierdzi), żyć bez nas nie może i takie tam ... mówię Wam, przemiana w 100%!!!! Ciekawe tylko na jak długo???
W ramach rekompensaty zafundował nam wyjazd do Zakopanego na dwa dni ... było super ... wrzucę fotki, jak nie usnę :baffled:.
Dopiero dziś popołudniu wyjechał w trasę, więc nawet nie miałam kiedy siąść na kompa.

Obiecuję jutro nadrobić forumowe zaległości ... :zawstydzona/y: ... może nawet się jutro jakaś imprezka tu nam rozkręci??

Kolorowych snów Cioteczki:)

Edit ...
NIE! Nie mam siły ... jutro wrzucę fotki ...
Papapapa

Ostatnia edycja:
reklama
Moniu tak myślałam oglądając fotki na NK, że się pogodziliście ;-) Bardzo się cieszę, że dziad zrozumiał ;-)
A my nadal szalejemy i w nosie mam sąsiadów, jedna sąsiadka ma nocną zmianę w szpitalu, a dwie larwy, które mieszkają za drugą ścianą mam w głębokim poważaniu, one robią imprezy w środku tygodnia i muzę 24h na dobę puszczają to ja mogę się z dzieckiem troszkę powydzierać, nie ;-):-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry