reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

mediumk2q70m56485ab8068627389468.jpg

reklama
Sto lat dla Zakiego
Paula sto latek i wszystkiego naj naj

Załączniki

• glitterfy103854723D33.gif
    glitterfy103854723D33.gif
    58,2 KB · Wyświetleń: 45
dzień dobry :-)
u nas z rana brzydko,wieje,i tak szaro! Jutrzenko-przeslij trochę więcej tego słoneczka to może humor też się poprawi??? Kaśka-z tymi życzeniami to bardzo fajny pomysł:tak: i dowcipy też mogą być-można byłoby się trochę rozweselić.
junior rozrabia juz od rana wstał wczesnie i marudzi bo chyba się nie wyspał??? do tego ta pogoda taka bleee!!! :wściekła/y::-(.a wczoraj było tak pięknie.miałam wybrać się na zakupy ale...no właśnie pojadę samochodem bo z Kubciem to spacerować nie za bardzo.chyba że się wiatr uspokoi..

hej dziołchy

sto lat sto lat sto lat dla Zakiego :-D:-D:-D:-D

moz-screenshot-25.jpg

viki przyjedz w czwartek lub w piątek jak ci bedzie pasowała ja jestem w te dni cały czas w domu może byc i o 13 nawet lepiej bo Kuba akurap będzie po drzemce więc nie bedzie marudził a co weekendu to pogadamy i opowiem ci jak jest mały problemik możne m i sie uda go rozwiązać zobaczymy

alex kuba za rączke też chodzi ładnie ale raczej sam już nie zdarzyło mu sie kilka razy zrobic parę kroczków i to wszystko a raczej wybiera opcję 4 kończynową :-D

Kasia buziaczki dla Turlaczka :-D:-D

hej witam się i ja:-):-):-):-)
u mnie pogoda piekna słoneczko świeci:tak::tak:
jutrzenko to chyba od ciebie przyleciało - dzięki
Łukasz wczoraj podobno zrobił trzy kroki sam, ale ja tego nie widziałam bo samochód myłam:-:)-:)-:)-(
Pula - najlepsze życzenia:-):tak::laugh2:
asiacur- notak mnie jakoś zmogło, bo po pracy myłam jeszcze samochód, a umyć tą krowę (czyt. passat combi) to trzeba się nagimnastykować:szok::szok::baffled:
miłego dzionka dziewczynki

reklama
Paula wszytskiego naj naj. Tylko co to za okazja??:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wybacz ale ja jestem ostatnio strasznie zakręcona.

Wróciłam z USG. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dzidzia rozwija się prawidłowo do swojego wieku. Widziałam serducho no i....... nie wiem czy to będzie chłopak czy dziewczynka ale na pewno będzie tancerzem:-D:-D:-D Tak słodko machał nogami:-D:-D

Teraz zmykam dalej do roboty. Dzisiaj party mojego starszaka:-D:-D
Papa:-)

Edit :
Paula, sprawdziłam:) i juz wiem, że masz dzisiaj imieninki:-) Dużo, duzo zdrówka kochana:-)

Ostatnia edycja:
Do góry