reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a u nas nadal brzydko i wieje jakby się ktos powiesił:wściekła/y:
dziś chyba nie wyjdziemy na dwórek:-(:-(:-(
Aguś-my też mamy taki brudny wóz żę szok :szok::szok::szok: az wstyd nim jeżdzić też trzeba się zabrac za jego mycie-piszesz że macię "krowę":-D:tak: my też mamy "krowę" combi :-) i też myć mi się nie chciało wiec kupilismy myjkę ci snieniową i teraz idzie szybko tylko myjkę się długo podpina:rofl2::rofl2: -więc na jedno wychodzi:-D
Jutrzenko -gratuluję pierwszych kroczków Lukaszka.
STO LATEK DLA PAULI

Ile jest gwiazd na niebie,
ile robaków w glebie,
ile samochodów jeździ na świecie,
ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię
- tyle kwiatów, całusków i słodyczy
z okazji Twojego święta... Tobie życzę

Kasia Jutrzenka nie ma Łukaszka...nie nie....:tak::laugh2:

A samochody to chyba wszystkie teraz brudne...na szczęście mamy blisko stacje benzynową....też musimy dzisiaj do myjni zawieżc...heeh

Sylwia- cieszę się że wszystko ok że dzidzia dobrze sie rozwija a że taka taneczna :-) to fajnie:-D może jakaś mała baletnica Wam rośnie????? no i udanego party:tak::-)
Dota to co mi się pokićkało:sorry::confused2::baffled::szok: !!!!!!! o Matko to Aga!!!!:tak: ale gafa!!!!!:szok: to tak wychodzi jak się czyta na szybciora!!!!!:wściekła/y:

kasiamaj- nic się nie przejmuj każdy tu kiedyś jakąś gafę popełnił, ja też przekręcałam różne rzeczy:tak::tak: a ta myjak ciśnieniowa to drogi sprzęt?
sylwia- super, ze wszystko ok z dzidzia, i udanej balangi:tak::tak::tak:

wiesz co Aga-? -my ją kupiliśmy w Biedronie. była dość tania...w porównaniu do innych.kosztowała ok 150 zł (niecałe) ale teraz jest spokój!!! -na myjnie nie musimy jezdzić i tak kasę zostawiać:tak: wydatek jednorazowy ale szybko się zwraca:tak::tak:

muszę nad tym się poważnie zastanowić i kupić sobie takie cuś, bo mi też do myjni się nie opłaca, jak co parę dni muszę myć zwłaszcza teraz jak jest taka chlapa.:wściekła/y::wściekła/y:Niby to tylko 15 zeta, ale 4 razy w miesiącu daje 60 dych a to jest paczka pampersów i jeszcze coś dla niunia:tak::tak:
No koniec laby idę popracować, bo mnie z pracy wywalą

a my chyba wybierzemy się na zakupy ale autem bo na spacer za zimno-nic ta pogoda się nie poprawia no nic ale dobrze że choć u Was słonecznie:-) czerpcie dobrą energię z pięknego dnia. będziemy potem!!! ale też nie za długo bo wracamy do domku.

Sylwia no to zarąbiste info z samego rana :-) Szkoda troszkę, że nie trojaczki, no ale dam Ci szansę następnym razem ;-):-p

Paula życzę Ci wszystkiego co tylko sobie zapragniesz Kochana:-)
damian_ft.jpg

reklama
Sylwia no to super wiadomość oby tak dalej a foty są???

Kasia jeszcze nie wszystko stracone może nie trojaczki ale drugi maluszek może sie schował za nogą brata albo siostry czekaj cierpliwie:-D

Paula sto latek:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry