reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Paula Buziak
frezja.jpg
Wszystkiego Najlepszego!

Alex ale Ci dobrze..plażowanie w zimie mhmmmmm
Sylwia super wieści - bardzo się cieszę. Pewnie maleństwo już przebiera nóżkami żeby Was pozanć :tak:
Aneczka ja głosuję za tym żebyś jednak nas odwiedzała rzadko bo rzadko ale miło ..prawda :tak::tak::tak::tak:
Grzechotka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: mam nadzieję że odebrano im prawa rodzicielskie! A facetowi ktoś tak powinien zrobc trzymając za jaja. Debil

A w ogóle to cześć dziewczynki :-)

Ja miałam na tyle paskudny dzień, że gula z gardła minie schodzi i do tego pogoda nijaka.
I powiem Wam że mnie ciarki przechodza na myśl o świętach i w ogóle.
Najchętniej położyłabym się, zasnęła i obudziła się ...albo i nie :hmm:
co u Was ???

Dzieki Magdalenko juz sie przestraszylam ,ze nie wiecie kim jestem a tak widze ,ze to tylko mala pomylka;-)a ty sie nie smutaj wszystkie nas czekaja swieta i nie zawsze wiaze sie to tylko z przyjemnosciami;-)
U nas jest tak: musimy kupic prezenty na gwiazdke dla moich dwoch, mojego chrzesniaka,na chrzciny owego chrzesniaka, no i na urodziny Antosia:baffled::sorry: wiadomo,ze bedzie w miare skromnie ale niedobrze mi na mysl o tym jak bedziemy kwiczec z braku kasy

Co do tego tatusia to nie moge uwierzyc ,ze to co widze jest prawda:eek: podobno pokazywali to dzisiaj w TVN nawet

No ja wlasnie tez zawsze jestem przerazona swietami, tym ganianiem za prezentami, co komu kupic, zeby bylo ok i dlatego w tym roku sobie podarujemy...I tak postanowilismy, ze nic nikt nikomu nie kupuje. Potem tylko Oliwierowi jakis prezent urodzinowy. Nawet nie wiecie jaki to kamien z serca, ze mnie te swieta i ta cala goraczka ominie w tym roku....:tak::tak::tak:

O nieee!!!! dlaczego moja rodzinka na to nie wpadla:-(:-(:-(:-(
Na dodatek przyleciala moja kuzynka z Londynu ze swoim malym i nakupowala dla moich dzieciakow niewiadomo jakich prezentow i teraz musze jakos sie zrekompensowac.Wiadomo,ze nie kupie tak samo drogich ale ....

hej.

Ja tylko dzis na sekunde i ide spać. Padam, w pracy zapier...... bo koniec roku tuz tuz i nie mam nawet czasu zeby do Was pisac

Paula dla Ciebie kochana wszystkiego naj naj na imieninki i duza buzka :tak:

Do uslyszenia jutro

reklama
Paula ja tez sle zyczonka imieninowe :tak::tak::tak: no i zmykam bo musze przygotowac wszystko dla taty na jutro(zostaje z lobuzami) i dla siebie na rano bo lece do roboty na caly dzien.Papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry