reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
OMG co za debi... wzięła bym się za nich i to ostro

Teraz zauważyłam że post co wczoraj go pisałam nie ma na forum jakiś błąd wysyłania miałam

Życzenia dla Pauli życzę ci wszystkiego naj... naj... i dużo udanych stosunkowo nocy
:-)

Dla Zakiego zaległe ale szczere życzonka i słodki buźiol

A u nas nudy nic ciekawego się nie dzieje Madzia jedynie ma letki katarek ale nie jest źle.
A pogoda pod psem bleeee nic mi się nie chce mąż pojechał na jakieś szkolenie z
UE bo jego firma musi mieć certyfikat aby dostać dotacje:cool:

Odezwe się później

Edit:
Tatuś dumny pewnie z siebie za pierwszym razem i juz 6 raczki Sylwia pewnie szczęśliwa że jedna kruszynka w brzuszku

sixtuplets453vd.jpg

Sto latek dla Prezesa mojego kochanego

tort_i_pimli.gif

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilunie , jak to zwykla z rana, bo trzeba sie ogarnac i dom troche tez...

Olisiu kochany, wierszyka zadnego nie znam ( zawsze zgapiam od innych :-D), ale zycze po prostu i z calego serca mnostwo zdrowka, szczescia i pomyslnosci z okazji Twojego roczku! :-)

Co do NK- to szok normalnie!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dużo duzo zdrówka i zabawek i wszystkiego najlepszego dla OLISIA:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

aneczko - przepraszam gafę strzeliłam

Ostatnia edycja:
a Kuba znowu postawił samodzielnie kilka kroczków przeszedł sam ok metra może niedużo ale to pierwszy jedo taki duzy dystans :-D:-D:-D:-D:-D:-D

sześcioraczki no nie wiem czy bym sie tak cieszyła heheheh 6 -cioro takich Kubósiów i zabierają mnie do psychiatryka:-D

Olisiek dziękuje wszystkim Cioteczkom za życzenia i przesyła Wam ogromnego buziaka :-)
muaah.gif

Ach kiedy ten rok zleciał to ja nie wiem, rok temu o tej porze pakowałam się do szpitala, ale i tak byłam pewna, że za chwilę wyjdę, bo skurcze miałam delikatne i myślałam, że to przepowiadające :-pA to mojemu ancymonkowi się spieszyło na ten świat, no w końcu chciał się urodzić w tym dniu co nasz Adaś Małysz. A że data urodzin zobowiązuje to już nie powinnam się zastanawiać skąd Młody taką energię czerpie. Po swoim starszym funflu ;-):-p

A co do NK to już jakiś czas temu zablokowałam galerię dla obcych, bo też wchodzili ludzie, o których zielonego pojęcia nie miałam. Co za pederaści!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry