dziewczyny ja tylko na chwile..
paula najlepszego, zaki tobie rownież
dziewczyny czytałyscie to?????????????????????????
przeczytajcie i powiem wam ze jestem za przeniesieniem galerii fotek maluchow do dzialu zamkniętego.....
Do wszystkich!!!!!!
Portal nasza klasa stał się prawdziwą enklawą pedofili. Przez nikogo nie
niepokojeni, zakładają swoje domy, rodzinki, jest nawet dom dziecka
nasza-klasa.pl/forum/17/29290, szpital dla dzieci nasza-klasa.pl/foru /7/2616
(lektura ciężkiego kalibru). W profilach tych osób są zdjęcia dzieci podkradane
z naszej klasy, ale również z innych portali (i wbrew obiegowym opiniom nie są to zdjęcia golasków). TO MOŻE BYĆ TWOJE DZIECKO z opisem "Jestem brudny, kto mnie wlucha, sukam domu itp, pocałuj moją cipkę".
Próby interwencji u moderatorów naszej klasy kończą się usunięciem pojedynczego zdjęcia, cały profil i fora, na których uprawiają cyberseks ze zdjęciami dzieci zostają nietknięte.
Nie można tego tak zostawić.
Proponujemy zmasowany atak. Jeżeli zależy Ci na oczyszczeniu naszej klasy z tego bagna NAPISZ KONIECZNIE MAILA DO OBSŁUGI nasza-klasa.pl/support ze zgłoszeniem nadużycia (krok 2 - inne nadużycia) i wklej treść (można dodać jakiś link z konkretnym profilem):
Żądam usunięcia wszystkich profili z treściami pedofilskimi, w przypadku braku reakcji ze strony moderatorów usunę własne konto.
Wyślij tego maila do wszystkich swoich znajomych (również poza naszą klasą), nie bądź obojętny!!!!!!!!!!!!
Wpiszcie w wyszukiwarkę n-k "sukam" "ne mam" same zobaczycie, o jakie profile chodzi. Jestem wstrząśnięta, bo zostało skradzione zdjęcie córeczki mojej koleżanki - właśnie w profilu "dziecka", które "kwawi z pipki"