reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

mnie to na sercu jeszcze co innego leży...ale to taka długa nieciekawa historia.
No i masz...taki to radosny okres oczekiwania a tu same depresje mniejsze i większe. :-(
To może coś ....

[ame="http://pl.youtube.com/watch?v=WT_r9C9Jstw"]YouTube - stupid bird[/ame]

reklama
dziewczyny ja tylko na chwile..
paula najlepszego, zaki tobie rownież

dziewczyny czytałyscie to?????????????????????????
przeczytajcie i powiem wam ze jestem za przeniesieniem galerii fotek maluchow do dzialu zamkniętego.....

Do wszystkich!!!!!!

Portal nasza klasa stał się prawdziwą enklawą pedofili. Przez nikogo nie
niepokojeni, zakładają swoje domy, rodzinki, jest nawet dom dziecka
nasza-klasa.pl/forum/17/29290, szpital dla dzieci nasza-klasa.pl/foru /7/2616
(lektura ciężkiego kalibru). W profilach tych osób są zdjęcia dzieci podkradane
z naszej klasy, ale również z innych portali (i wbrew obiegowym opiniom nie są to zdjęcia golasków). TO MOŻE BYĆ TWOJE DZIECKO z opisem "Jestem brudny, kto mnie wlucha, sukam domu itp, pocałuj moją cipkę".
Próby interwencji u moderatorów naszej klasy kończą się usunięciem pojedynczego zdjęcia, cały profil i fora, na których uprawiają cyberseks ze zdjęciami dzieci zostają nietknięte.
Nie można tego tak zostawić.
Proponujemy zmasowany atak. Jeżeli zależy Ci na oczyszczeniu naszej klasy z tego bagna NAPISZ KONIECZNIE MAILA DO OBSŁUGI nasza-klasa.pl/support ze zgłoszeniem nadużycia (krok 2 - inne nadużycia) i wklej treść (można dodać jakiś link z konkretnym profilem):

Żądam usunięcia wszystkich profili z treściami pedofilskimi, w przypadku braku reakcji ze strony moderatorów usunę własne konto.

Wyślij tego maila do wszystkich swoich znajomych (również poza naszą klasą), nie bądź obojętny!!!!!!!!!!!! Wpiszcie w wyszukiwarkę n-k "sukam" "ne mam" same zobaczycie, o jakie profile chodzi. Jestem wstrząśnięta, bo zostało skradzione zdjęcie córeczki mojej koleżanki - właśnie w profilu "dziecka", które "kwawi z pipki" :baffled:

Zdecydowanie jestem za przeniesieniem galerii do działu zamkniętego!!! Wpisałam w wyszukiwanie te słowa i to co przeczytałam przyprawiło mnie o wymioty!!!! P.i.e.r.d.o.l.o.n.e kanalie, bo inaczej tego s.z.u.j.s.t.w.a nazwać nie można!!!!

Buzka dla Zakiego i Pauli!

I przepraszam ,ze nic wiecej nie skomentuje, ale Viki, Twoj post mi cisnienie podniosl....
Szok! Tez jestem za przeniesieniem zdjec.
Na nk proponuje chociaz galerie dla obcych zamknac, tez to zrobilam jakis czas temu, bo zauwazylam kilka zupelnie nieznanych "'podgladajacych osob"...tylko nic takiego mi nawet przez mysl nie przeszlo.....

A tych "dziwnych" profili tyle jest, ze nawet nie sposob wszystkie przejrzec, czy nie daj boze ktoregos z naszych dzieciaczkow nie ma....

dzien dobry na poczatku Viki jeny az sie przerazi łam ...koszmar
Olisku kochany!!!
na twój roczek pierwszy duuuuuuuuuuuuuuuuzo zdrówka , siły i zeby twoja marzenia sie spełniły
miej siły i energi duzo i aby twój usmiech rozweselał kazdy dzien
buziolki od citki Eli i Oliwci cmok cmok
i co tam laski powiecie???? ja dzis do dentysty jade brrrrrr jak ja tego nie lubie brrrrr
mi łego laseczki

Viki :szok::szok::szok: szok... też będę za przeniesieniem fotek maluszków... :tak: To normalnie jest jak mafia jakaś!!! brrr.... zamknęłam galerię dla obcych...

Elcia powodzenia u dentysty...

A my dziś idziemy do pediatry bo mała ma chyba różyczkę :szok::szok::szok: wysypana jest cała w drobniutkie kropeczki. Tylko buzia jest bez. Zauważyłam wczoraj jak do kąpieli ją włożyłam to się uwidoczniło :tak::-( ciekawa jestem... :confused2:

Dla Olisia STO LATEK na pierwsze urodzinki!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
[FONT=Verdana, sans-serif]Dla Ciebie wszystkie cuda tego świata...[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Dla Ciebie ciepło słonecznego lata[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Dla Ciebie gwiazdki, co błyszczą na niebie[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Dla Ciebie nutki w ptaszków śpiewie[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Dla Ciebie kwiatki kolorowe[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]I marzenia deserowe...[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Dla Ciebie wszystko co zapragnie dusza[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Bo jesteś Aniołkiem, który wciąż do radości nas zmusza!:)[/FONT]

Viki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, tez jestem za przeniesieniem :tak::tak:

Milego dnia, mam duzo pracy wiec to na tyle :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
heloł

viki jestem wstrząśnięta tym co piszesz ja osunęłam wszystkie zdjęcia Kuby z nk zostawiłam swoje z nim i moje i R i tak myślę o zlikwidowaniu tam konta nic tam się juz nie dizeje i nawet zagladać tam mi sie nie chce
i oczywiście jak najbardziej przenosimy galerie na zamknięty !!!!!!

Oliśku nasz Kochany w dniu twojego święta życze ci duuuuużo uśmiechu i duuuużo prezencików żebys był zdrowiusieńki i zawsze uśmiechniety

miłego dnia

dzien dobry

dziewczyny ja tez bylam przerazona jak przeczytalam ta informacje o nk...a takich aetykułów jest znacznie wiecej..
mysle ze trzeba napisac do agaty zeby przeniosła galerie.

olisiu kochany :-)
Aby Serduszko Twoje
Gorące Było Zawsze Jak Słońce...
A Uśmiech Twój Radosny
Przypominał Zapach Wiosny...

ricorrenza136.gif
ricorrenza065.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć