Paula21
Grudzień '07
Monia udanego urlopu Ci życzę
Tobie jest baaardzo potrzebny bo już biedna ledwo wyrabiasz ze wszystkim :-) Wpadaj do nas w wolnych chwilach... 

No, Jutrzenka niezłe pobojowisko zastałaś
dobrze że już po wszystkim
;-)
Elcia jaki brak weny? Nie oszukuj ;-):-) tylko wpadaj częściej ;-)
Dota szerokiej drogi

:-):-):-)
Diana my też tylko dzieciakom prezenty robimy. Jakbym miała jeszcze dorosłym kupować to bym z torbami poszła chyba. Tylko mama moja ma w Wigilię imieniny to dla niej coś mam no i dla męża. Muszę mu wpoić nawyk kupowania prezentów
No my już po imprezce. Było fajnie tylko strasznie ciasno :-( Niby tylko moi rodzice i D siostra z mężem i dziećmi ale w sumie 8 osób dorosłych i 4 dzieci. Julka biedna nie miała gdzie biegać
;-) Wrzucę foty później
:-)
Tobie jest baaardzo potrzebny bo już biedna ledwo wyrabiasz ze wszystkim :-) Wpadaj do nas w wolnych chwilach... 

No, Jutrzenka niezłe pobojowisko zastałaś

dobrze że już po wszystkim
;-)Elcia jaki brak weny? Nie oszukuj ;-):-) tylko wpadaj częściej ;-)
Dota szerokiej drogi

:-):-):-)Diana my też tylko dzieciakom prezenty robimy. Jakbym miała jeszcze dorosłym kupować to bym z torbami poszła chyba. Tylko mama moja ma w Wigilię imieniny to dla niej coś mam no i dla męża. Muszę mu wpoić nawyk kupowania prezentów

No my już po imprezce. Było fajnie tylko strasznie ciasno :-( Niby tylko moi rodzice i D siostra z mężem i dziećmi ale w sumie 8 osób dorosłych i 4 dzieci. Julka biedna nie miała gdzie biegać
;-) Wrzucę foty później
:-)

ale ja mu się nie dam