reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Monia udanego urlopu Ci życzę :tak: Tobie jest baaardzo potrzebny bo już biedna ledwo wyrabiasz ze wszystkim :-) Wpadaj do nas w wolnych chwilach... :tak::tak::tak:

No, Jutrzenka niezłe pobojowisko zastałaś :szok::-D dobrze że już po wszystkim :tak:;-)

Elcia jaki brak weny? Nie oszukuj ;-):-) tylko wpadaj częściej ;-)

Dota szerokiej drogi :tak::tak::tak::-):-):-)

Diana my też tylko dzieciakom prezenty robimy. Jakbym miała jeszcze dorosłym kupować to bym z torbami poszła chyba. Tylko mama moja ma w Wigilię imieniny to dla niej coś mam no i dla męża. Muszę mu wpoić nawyk kupowania prezentów :tak:

No my już po imprezce. Było fajnie tylko strasznie ciasno :-( Niby tylko moi rodzice i D siostra z mężem i dziećmi ale w sumie 8 osób dorosłych i 4 dzieci. Julka biedna nie miała gdzie biegać :dry:;-) Wrzucę foty później :tak::-)

reklama
Dzień Dobry:-):-):-)

Widzę, że straaaaaasznie za mną tęskniłyście wczoraj:-D:-p:-D Byłam całt dzień u mamuśki a wieczorem dałam radę już tylko poczytac:zawstydzona/y:
dzisiaj od rana moje dziecko chce mnie wyprowadzic z równowagi:wściekła/y: ale ja mu się nie dam:-D:-D
My prezenty robimy dla wszystkich ale będzie nas tylko 7 dorosłych i 3 dzieci więc nie jest aż tak dużo:-) Z tym, że dla dorosłych to jakieś drobiazgi:tak: Np dla taty portfel a dla mamy bluzkę:-)

Spadam pod prysznic póki mały szkodnik śpi:-D

hello :-):-)
ubrałam wczoraj z Nelka choinke;-) tylko ona jest naprawde piekna ale mój dup**nięty aparat robi takie zdj ze szkoda gadac, zreszta zobaczcie same:

paula u nas tez bedzie ciasno :dry:
widziałam jedno zdj na nk :-)
Julka :-)boska

sylwia Marcelek faktycznie jak wampierek :-D ;-)

gdzie ja to miałam iść? :confused::-p

Czesc :-)
Ok, dziewczyny, ja sie zegnam, bo dzis jedziemy juz do Manchesteru, a stamtad jutro samolot na Dominikane. A samolot jest dosc wczesnie rano, wiec nie chcemy z dzieciakami po nocach jezdzic i jedziemy juz teraz, a przenocujemy w hotelu kolo lotniska.

Zycze wszystkim spokojnych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia....i widzimy sie pod koniec grudnia.....:-)pa, pa! :-)

Alex czekamy na zajefajne foty. :-):-):-) Życzę udanej podróży i niezapomnianego wypoczynku!!! :-):-):-):tak::tak::tak:

Diana choineczka śliczna :tak::tak::tak::-):-):-) Ja może dziś ubiorę, hmmm... :-):-):-) A mała Nela świetna :tak:

Paula no śmiesznie:-D:-D ale narazie one są malutkie zresztą Marcel jak się uśmiecha to nie widac dziąseł więc praktycznie nie ich wcale nie widac:-) Tylko jak go łaskoczę to widzę wszystko:-D

Alex udanego urlopu i wesołch, śnieżnych świąt:-D A Manchester jest rzut beretem od nas więc po drodze na kawę zapraszam:tak::-)

Ja się tylko przywitam, bo przy moim tacie - maniaku allegro dłuższe siedzenie przy kompie graniczy z cudem ;-)
Alex udanego wypoczynku :-)
A co do choinki to jestem jakoś tak dziwnie skonstruowana i nienawidzę jej ubierać, zawsze wszystko z rąk mi leci :-p Pewnie dopiero w wigilię ubierzemy :-p

reklama
Cześć kobitki!
Nie mam jakoś ostatnio weny do pisania:-(:-(:-(
Sylwia, Marcel musi kapitalnie wyglądać jako wampirek. Filipowi też będą jakoś tak nie po kolei zęby wychodziły.
Jest ostatnio nieznośny. Ciągle jęczy, złości się o byle co i wymusza.

U nas choinka też będzie pewnie dopiero w Wigilię. Podobnie jak Kasia, nie lubię ubierać. Może od razu ubraną kupię. :tak::tak::tak:

Diana, choinka fajna, tylko faktycznie kiepsko widać. Może dlatego, że światło wyłączone, a lampki choinkowe odbijają się za bardzo w aparacie. A Nela to duża pannica.
Alex wesoły świąt dla Ciebie i całej rodzinki. No i udanego wypoczynku na Dominikanie. Przywieź trochę słońca, please :tak::tak::tak::-):-):-):-)
Dota, dla Ciebie także udanych świąt u rodziny. :tak::tak::tak:

Jakie ciasta pieczecie na święta?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry