reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

asiacur bo mam taki bezndziejny aparat :dry: miałam świetnego samsunga ale go rozwaliłam :wściekła/y:
no i dostałam jakiegos BenQ, poszłam do fotografa a ten ze z tej firmy to moge sobie pralke kupic a nie aparat :zawstydzona/y::szok:
zdj mają rozdzielczośc 640*800 a w tamtym było 1290*2000 :dry:

reklama
Witajcie-a ja znów mam do czytania oj...straszniście dużo juz mi się myli wszystko:no:
kiedy to ja ostatni raz tu zaglądałam -ale jest nadzieja!!!! jutro podłączamy u siebie internet!!!!!!!!! mam nadzieję że mikołaj zrobi nam prezent na świeta i wreszcie to wszystko zacznie działać?????!!!!:tak: kupiliśmy router-a i podczepiamy si ę do sąsiadów:szok::-) moźe w ten sposób będziemy częsciej mogli się tu spotykac?:rofl2:
ojjj-tak bym chciała!
w tamtym tyg.byliśmy na szczepieniu ale nie zaszczepili Kubisia-bo ma jakąś bakterie w moczu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakiś enterobacter -paskudny -teraz w piątek robiliśmy posiew i bad. ogólne i...czekamy na wyniki......oby wszystko było ok!!!! bo jeszcze dodatkowy stres na świeta jak te wyniki nie dojdą!!!
Kubuś wczoraj zrobił sam 2 kroczki-zapomniał się i poszedł z niekapkiem do przodu-myslał że się czegoś trzyma....:-D:-D:-D
ale jak wykumał ze idzie sam od razu było pac na pupę :tak::-)

diankus-fajna ta Wasza choineczka:tak:

Kasia - to życzę, abyście się podpięli do neta :tak::tak::tak: i będziesz mogła bywać tu częściej. Biedny Kubuś, oby szybko mu przeszło i ta bakteria szybko zniknęła. A pieseczki śliczniusie.

Już wiem dlaczego mój Fifulec jest taki nieznośny. Idą mu górne zęby i to chyba kilka na raz. Miał nawet podwyższoną temperaturę. Dostał nurofen i inne dziecko. Chyba go muszą boleć te dziąsła. Ma strasznie opuchnięte. Takie guzy... Bidulek mój...

hej dziewczynki:-)

asia- biedny Filipek, ja z Łukaszem mam to samo, chyba z każdej strony rosną zęby i marudzi i gryzie sobie re rękawy od bluzy:baffled: i w nocy znowu ciągle się budzi, a już było tak że dwa razy sie budził i sam nie wie czego chce:no::no:
alex- udanego urlopu na dominikanie, miłego opalania , ale ci fajnie:tak::tak::tak:
diankus- fajna choinka:tak::tak::tak: zdjęcie może i słabe ale choinka super:tak::tak:a Nela najfajniejsza pewnie pomagała mamusi
kasiamaj - żeby ci się udało z tym netem. Ale słodziutkie psiaczki. Ja ci z imionami nie poradzę bo ja mam psa który ma na imię PIES
jutrzenka- ważne że udało wam się doprowadzić dom do ładu
ciekawe jak weroniczka i remont jej łazienki, czy skończą przed narodzinami Małgosi

a ja dziś mimo że jest niedziela powiesiłam firanki i posprzątałam jeden pokój, to mam już dwa z głowy:-) ale na nic już nie mam siły:no::no:

jestem mamą po 30-tce (tzn. urodziłam w trakcie 30-tki :-)) wiele osób twierdzi, że to "najwyższy" czas. ale ja zdążyłam dorosnąć do macierzyństwa ;-)
córcia ma na imię Kinga (potocznie nazywana Kundzią ;-)) przyszła na świat 24.12.2007 r. (niestety kolację wigilijną zjadłam w szpitalu :-D). miałam nadzieję, że "przesunie" swoje wejście na nowy rok ale niestety ;-)
poród trwał 4 godzinki, do szpitala pojechałam z 4 cm rozwarciem i wg położnych rodziłam jak błyskawica :-D

no widzisz, a wszyscy mówią że urodzić po trzydziestce pierwsze dziecko jest trudniej, ty jesteś żywym przykładem że to nie prawda. :tak::tak::tak:

ps. przypomniałam sobie co mi powiedziała doktorka o witaminie D3. Kazała nam nadal brać nawet trzy krople, jeżeli mało przebywamy na dworze i że tą witamine powinno sie podawać do zakończenia wzrostu kość czyli aż do okresu dojrzewania

Ostatnia edycja:
reklama
kal tak samo z chudnięciem ;-) ja przez rygorystyczną dietę (młoda ma skazę białkową a karmię piersią) zleciałam z kg momentalnie i tyle co teraz ważyłam chyba w liceum :-D
wszystko się da ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry