• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień Dobry:-):-):-)

Buty u nas 4:-D:-D:-D nie wiem jak to jest na polski i nie moge spradzic bo akurat nie ma ich w domu bo poszły z Marcelem na spacer:-D:-D:-D

Viki u nas też siniak na siniaku i guz obok guza:crazy:

Grzechotka Ty chyba coś wspominałaś, że Kuba to nigdy nie pójdzie:angry::-D

No i co tam jeszcze.........nie wiem:-D

reklama
Hej Kochane :-)
No to jest jakiś plus, że Oliś jeszcze nie chodzi, przynajmniej na butach zaoszczędzę :-pA tak na poważnie to u nas tak samo jak u Marcelka, też 4, jakaś ta numeracja tutaj dziwna jest ;-)
Normalnie wysiadam, dziecko mnie od rana szantażuje krzykami, idą chyba dwa kolejne zęby, a myślałam, że tylko przy pierwszym są dymy :baffled:

Oj Kasia niestety każdy ząbek boli jak się wyrzyna :-( Niby się mówi że jak pierwsze wyjdą to z górki :dry: ale nie prawda. Nie chcę mysleć jak będą duże 4 lub 5 szły :szok:

Problem właśnie w tym, że moje dziecko jest tak dziwnie skonstruowane, że to chyba właśnie idą dwie górne 4 :szok: Takie banie mu się na dziąsłach zrobiły, że szok. Na dodatek jeszcze z katarem walczy... Biedne to moje Prezesiątko :-(

witam piątkowo!

pocieszyłyście mnie kobitki tymi stopkami ;-) to jesteśmy w normie. mam jedne butki - bardziej takie na wiosnę lub po domu - nr 19 i są już prawie dobre. więc na ciepłe dni będą jak znalazł po po domku też "ciekamy" na boso.
dzisiaj postawiłam młodą i stała pionowo sama przez 3 sekundy po czym padła w ramiona mamy :-D ale pion już trzyma. potem pobawiłyśmy się w stanie jeszcze na łóżku - ale miała frajdę jak "klapała" na tyłek :-D
stefanka u nas może się zadziać: choinka w zasięgu jej rączek :-) ale jak ją wołam to przychodzi a raczej przyczworakuje ;-) troszkę w końcu odpoczywam...
grzechotka u nas w mieście brakuje takiego "małpiego gaju" dla dzieci :-( (a tak swoją drogą dobry pomysł na biznes :-D). muszę poczekać do wiosny i siuuuu na plac zabaw :-) jej, chyba jej wtedy do domu nie zagonię :baffled:
kacha_wawa jeśli chodzi o ząbki to idą coraz większe to i ból większy :-( u nas chyba w drodze 2 dolne czwórki bo dziąsła rozpulchnione...

Kacha, podobnie jak Oliś Filip też jest marudny jak nie wiem co. Nie chce mu się nic. Chodzi tylko, otwiera szafki i wywala co się da. Zamączył się cały. Co mogę to zabezpieczam przed jego wszędobylskimi rączkami, ale wszystkiego się nie da.

Młody w końcu zasnął, ciekawe na jak długo:confused: Asia mój mimo tego, że nie chodzi to też wszędobylski ;-) Turla się po podłodze i przechwyca wszystko co wpadnie w jego rączki :-) Ostatnio na topie jest obrus, uwielbia podczołgiwać się do ławy i machać sobie obrusem, nic na ławie stać nie może ;-)
Olisiowe marudzenie jeszcze można zrozumieć, ale T. ostatnio marudzi jak stara panna i szlag mnie z nim trafia, dwie marudy w domu to stanowczo za dużo;-)

Czesc
No i u nas tez Oliwiera wszedzie pelno, latam tylko i sprawdzam, czy sobie krzywdy nie robi....A potrafi duzo..:tak::tak::tak:, np wlaczyc sobie aparat lub kamere, umyc smoczka w kibelku, rozwinac rolke papieru toaletowego, powachac perfumy mamy, wylaczyc kompa, kiedy mama na bb siedzi, i jeszcze mnostwo innych, ale na razie nie pamietam....:tak::-)
No i guzy tez niestety sobie od czasu do czasu nabija, odkad trenuje chodzenie....:sorry2:

reklama
hej

my dziś byliśmy w tym "małpim raju -gaju" hehhehe:-D:-D kuba trochę sie juz dziś osmielił nawet zjeżdzał ze ślizgawki a wcześniej sie bał

u nas też tez niby jeden Kubus a jakby tysiące a własnie teraz wyje i on sam chyba nie wie dlaczego chyba nudzi mu się wszystko juz porozwalał nabrudził wi ęc czas troche poryczeć
:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry