reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki nadal ma katar i kaszle troche, wyciaga mu R frida ale on na sam jej widok juz jeczy, nie znosi tego. A z tym odkurzaczem :szok::szok: i Pablo sie nie boi :szok::szok:. A skoro tak marudzi to moze mu zeby ida. I gratuluje zdolnego synka "komunisty" ;-):tak::tak::-D.

Anetka zdroweczka zycze :tak::tak:

Iza a o co chodzi z ta mascia majerankowa?? bo cos nie doczytalam chyba. Tez mam ja w domu a wlasciwie w swojej torebce bo sobie kilka razy pod nosem smarowalam

Grzechotka hop hop

Ide zaraz zjesc sniadanko :tak::tak:. W koncu przerwa sie kazdemu nalezy :tak::tak::tak:

reklama
No posprzątałam mieszkanko i jestem :-)

Elcia dziękujemy za wieści :-) Oby Weroniczka szybko wyszła z Małgosią :tak::-)

Aga nie do końca Jula taka sprytna bo my po prostu szybko reagowałyśmy jak mały z zębami leciał. No i jeszcze ją bił z otwartej :eek::-( a ta moja jak cielak siedziała:sorry: za to izia-izia kończyła klepnięciem :-D

Iza to nie przenośnia :-( niestety :no: Już kiedyś pisałam dziewczynom. Julka mi strasznie ulewała od urodzenia i jak miała chyba 4 tyg to od tego ulewania taka gruda w nosku jej się zrobiła, i przy kolejnej cofce ona zatkała nosek i mała przestała oddychać. Machała rączkami, łezki jej leciały i już bordowa mi się robiła. Dlatego napisałam że Frida uratowała nam życie :zawstydzona/y: gdybym nie miała jej w domu eshhh..... :-(

Anetka może czas zmienić ten aspekt. Zapraszamy do nas :-):-):-) niech się Madzia pointegruje z rówieśnicą ;-):tak:

Viki nadal ma katar i kaszle troche, wyciaga mu R frida ale on na sam jej widok juz jeczy, nie znosi tego. A z tym odkurzaczem :szok::szok: i Pablo sie nie boi :szok::szok:. A skoro tak marudzi to moze mu zeby ida. I gratuluje zdolnego synka "komunisty" ;-):tak::tak::-D.

NO WLASNIE NIE BOI SIE, I POWIEM CI ZE JEST TO DUZO LEPSZE NIZ FRIDA, SZYBSZE BARDZIEJ SKUTECZNE I LATWIEJSZE W UZYCIU. POLECAM SERIO:tak:

NO I THX ZA GRATKI:-)

OO biedna Jula;-)To masz straszaka na nią....hehe:-D
Ja jak odkurzam to tak nauczyłam małego, ze odkurzam troche dywan troche malego-tak po plecach ,nogach.... i tak na zmianę....tak go to cieszy-smieje sie jak wariat:-DA musze odkurzac codziennie-no piesek w domu to smieci wiecej, do tego siersc....ale zawsze to jakis rodzaj cwiczen...heeh:-D

Siostra Ty mnie za słówka-błedy nie łap:wściekła/y::-p

moje słoneczko zasnęło.....idę rosołek zrobic i troszke psiakiem sie zająć:tak::-)

to znowu my:happy:
dziś od rana u nas było sprzątanko,pranko i wyrzucanko:-)
dopiero skończyłam uśpiłam też Kubcia ale po 10-ciu minutach wstał na kolana i już mu się odechciało spać:crazy: a teraz marudzi i ciągle do cyca się przytula -potrzymać sobie chce:tak::happy: obiadek też już mamy zrobiony-wczoraj ugotowałam rosołek więc został mi tylko makaronik do ugotowania.a wieczorkiem wyjazd na ćwiczonka.
:tak: mam jeszcze w planach pościel małemu uszyć,ale to już jak mężuś z pracy wróci... aha-mamy już 14-sie ząbalków i następne wychodzą!-ale nie wiem jak to przemienić bo mi gdzieś wszystko poginęło.:no::no::wściekła/y:

Viki-kurcze,ale bidulek z Pablusia .u nas też mały marudny od rana.

Paula-ale maciecałuśną córusię :-D o jakim aspiratorze Wy piszecie????

Dota-masz rację co do ćwiczeń-trzeba coś robić choć w minimalnym stopniu,ja zaczełam i mam nadzieję wytrwać w tym postanowieniu.:tak::rofl2:

Sylwia-jak tam Twoja fryzura?-co wyczarowałaś?:happy:

Aga-no to miałaś poranek....:baffled: a z Łukaszka dziś chyba ranny ptaszek się zrobił? my dziś noc mieliśmy ładną Kuba tyko raz wstawał na cyca a potem coś marudził ale udało mi się go uciszyć rano wstał przed 8-mą.:tak::happy:

Weroniko-wracajcie już do domu i zdrówka dla Was!!!!

Asia-zdrówka dla maluszka-niech zginie mu już te choróbsko!!!

Iza-nie ma za co-służę pomocą,jeśli coś będę wiedziała doradzę.

Anetko-z tymi kamieniami to trzeba uważać...mój tata miał i laserem mu rozbijali.trzymam kciuki żeby było OK!!!

Jutrzenka-jak tam po śniadaniu najadłaś się???:-)

Kasia-jak tam Twoje samopoczucie?

reklama
WITAM!!!
Ale pogoda deszcz pada brrr..
DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW DUŻO ZDRÓWKA!!!:tak:
ALEX witaj spowrotem:tak:
SYLWIA ja fryz??
DOTKA super KRZYŚ teraz wygląda:tak::-)
Ksawek taki marudny całą noc pojękiwał i dzisiaj rano może przez tą pogodę....
MIŁEGO DNIA!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry