jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Viki nadal ma katar i kaszle troche, wyciaga mu R frida ale on na sam jej widok juz jeczy, nie znosi tego. A z tym odkurzaczem 
i Pablo sie nie boi 
. A skoro tak marudzi to moze mu zeby ida. I gratuluje zdolnego synka "komunisty" ;-)

.
Anetka zdroweczka zycze

Iza a o co chodzi z ta mascia majerankowa?? bo cos nie doczytalam chyba. Tez mam ja w domu a wlasciwie w swojej torebce bo sobie kilka razy pod nosem smarowalam
Grzechotka hop hop
Ide zaraz zjesc sniadanko
. W koncu przerwa sie kazdemu nalezy 

i Pablo sie nie boi 
. A skoro tak marudzi to moze mu zeby ida. I gratuluje zdolnego synka "komunisty" ;-)

.Anetka zdroweczka zycze

Iza a o co chodzi z ta mascia majerankowa?? bo cos nie doczytalam chyba. Tez mam ja w domu a wlasciwie w swojej torebce bo sobie kilka razy pod nosem smarowalam
Grzechotka hop hop
Ide zaraz zjesc sniadanko

. W koncu przerwa sie kazdemu nalezy 

:-( a ta moja jak cielak siedziała
za to izia-izia kończyła klepnięciem
Już kiedyś pisałam dziewczynom. Julka mi strasznie ulewała od urodzenia i jak miała chyba 4 tyg to od tego ulewania taka gruda w nosku jej się zrobiła, i przy kolejnej cofce ona zatkała nosek i mała przestała oddychać. Machała rączkami, łezki jej leciały i już bordowa mi się robiła. Dlatego napisałam że Frida uratowała nam życie
gdybym nie miała jej w domu eshhh..... :-(

a teraz marudzi i ciągle do cyca się przytula -potrzymać sobie chce
a z Łukaszka dziś chyba ranny ptaszek się zrobił? my dziś noc mieliśmy ładną Kuba tyko raz wstawał na cyca a potem coś marudził ale udało mi się go uciszyć rano wstał przed 8-mą.