reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Moj tez sie kiedys bal odkurzacza, R go trzymal a ja odkurzalam a on siedzial caly w strachu.
Teraz juz mu przeszlo, jak odkurzalam w pokoju a on sie na podlodze bawil to sie nie bal i potem za mna lazil i za odkurzaczem :-D:-D:-D

reklama
wiecie co? nie skomentuję ilości postów
Hein26.gif

witam popołudniowo :-)
my już po dniu babci i dziadka - ostatecznie kupiliśmy kartki z życzeniami, wpisałam wierszyk i odrysowałam małej rączkę (dla dziadków prawą dla babć lewą ;-)) oraz dokupiliśmy pudełeczko raffaello.
młoda też dostała prezenty: drewniane puzzle ze zwierzątkami, przyklejane lusterko z koziołkiem z pianki, bluzeczkę i pudełko biszkopcików - tak na marginesie pychota :-D
wczoraj podcięłam jej włosy, które miała po bokach bo wyglądała jak pies pluto :-D a teraz ma obcięte na półokrągło i taka dorosła się wydaje :zawstydzona/y: ale obciąć jej włosy to nie lada wyczyn (dota dziwię się jak krzyś wysiedział :eek:)
nocka u nas nawet, nawet... budziła się ze 3 razy. za pierwszym razem nie dałam jej cycocha tylko postanowiłam posmarować dziąsła bo może ją swędzą :sorry: jak posmarowałam dentinoxem pomlaskała pomlaskała i zasnęła :-D a jak się smakiem rozkoszowała :-D
mnie coś nery napierdzielają. muszę je wygrzać bo jak się schylę to się nie wyprostuję...

viki ale mnie nastraszyłaś :szok: teściowa może zapomniała jak się wnukami zajmuje bo może dawno tego nie robiła ;-) na drugi raz będzie pewniej bardzo ostrożna ;-)
sylwia jak fryzurka? wkleisz fotkę? albo chociaż opisz co wyczarowałaś :tak: mnie też czeka fryzjer... i chyba se pierdyknę jasne pasemka na wiosnę :-p
weroniczko wracaj szybciorem do domu!

a ten aspirator na odkurzacz to może i skuteczny ale mało praktyczny chyba :confused: za każdym razem jak chciałabym odciągnąć katar to mam odkurzacz wyciągać? my mamy fridę i największą z możliwych gruszkę - jak młoda nie chce fridy to ją gruchą traktujemy ;-)

jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę...

no tak przeczytałam i zapomniałam co mam napisać buu

aha dota- ja robię to samo z odkurzaczem, łapię spodenki Łukasza i nóżki a on tak się śmieje z tego aż czkawki dostaje:-D:-D:-D
paula - może do ślubu mu przejdzie;-):-D to gryzienie:-D:-D
kasiamaj- ja mam często takie poranki, regułą jest wstawanie 6.30 spanie do sódmej to rarytas a o ósmej to mi się zdarza pomarzyć:no:
anetka- no właśnie ja tez wiem kiedy Łukasz się budzi bo cały czas jest bla bla i ja nie mogę spać. Poza tym on śpi rano ze mną i kręci się i wierci:szok::szok::szok::szok:

no i więcej nie pamiętam, zajrzę wieczorkiem, a teraz do domciu:-):-) już mnie głow boli od tej pracy:no:
i jeszcze dostałam fakturę za internet płatną do 26. 01 a wypłatę będę miała 27.01. a mam tylko na zatankowanie samochodu:no: chyba mi nie odetną jak się jeden dzień spóźnię:sorry:

U nas Ksawek też się bał odkurzacza a teraz odkurzamy razem i strasznie nam to powoli idzie:-D:-D
AGA nie powinni jeden dzień to nić jak tak myślę....
A maluch poszedł na drzemkę uffff:-D

u nas jak odkurzam to młoda szybko hyc! robi na ręce do taty ;-) ale ostatnio się "przemogła" i nawet wyłączony odkurzacz zaczęła głaskać :-D wyłączony więc jest cacy :-)
joanna moja jak idzie na drzemkę to też mówię uffffff :-D:-D:-D:-D chyba każda z mam :-D:-D:-D mam wtedy chwilę dla siebie ;-)
dlaczego tak późno u was drzemka? czyżby druga?

Oj dziewczynki:-D:-D Fryzura taka sama jak zawsze, blond pasemka i podcięcie. Od kilku lat nie zmieniłam fryazury i nie mam zamiaru tego robic póki co:tak:
Za to Marcel bardzo płakał przy podcinaniu:-(:-( Przy szczepieniu nie płacze a tutaj tak:baffled: Dziwoląg:-D

Stwierdzam, że zdecydowanie za dużo piszecie.

Elcia, dzieki za wieści od Weroniczki:-)

Sylwia mi sie wydaje ze to nasze nowe kolezanki tak rozruszaly ilosc postow, bo ostatnio to jakos ospale sie towarzystwo robilo :-D

Aga z tym rachunkiem to spoko, ja sie osobisci srednio przejmuje terminami, tzn jak mam cos na raty w banki to pilnuje bardzo. Gorzej z telefonem czy cyfrowym polsatem. Za telefon czesto sobie przypomne jak sms przysla, cyfrowego raz calkiem zapomnialam zaplacic, kazda kasa po 38 zl ale wylacialo mi z glowy i ktorejs soboty wlaczam tv a tu du..... Ale zaplacilam i zaraz mi wlaczyli. Teraz przysylaja sms kilka dni przed terminem wiec juz nie zapominam. A i raz zapomnialam o rachunku za internet tzn R zapomnial bo to on chodzi placic (reszte place przez konto internetowe) bo od razu fakture wtedy drukuja i zapomnial. Ja siadam w pitek wieczor przed kompa a tu komunikat ze dostpe zablokowany. Ale wtedy to wszystkih poblokowali bo bylo juz chyba z tydzien po terminie, a ze to prywatny dostawca to pilnuje tego.
Takze nawet i dwa dni spoko, mpowinnas nie miec problemow

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki, gardło mnie pobolewa i kiepsko się czuję..ale ma to swoje plusy.. Marcelix dostanie przeciwciała z cycocha więc nawet się cieszę:-D
Marcel bardzo lubi jak odkurzam chodzi w kółko i czeka aż dam mu potrzymać i wtedy udaje, że odkurza a jaką ma minę dumną.. tak samo jest jak myjemy podłogę, ma swoje wiaderko( po serze) i ściereczkę:laugh2: ale nie bardzo jest usatysfakcjonowany bo wiaderko zawsze puste:eek:
Maruda taka dzisiaj z niego, że ręce mi opadają i tylko czekam,żeby odciążył mnie Darosław jak wróci.. a teraz mi zasnął urwipołć jeden
Anetka24 bidulko, ja miałam problemy z nerką od połowy ciąży, po prostu była uciśnięta i nie pracowała jak trzeba. Teraz też czasem mnie poboli, ale rzadko (najczęściej jak siusiu przetrzymam) Wiem, że to jest ból, ale chyba można to wyleczyć.. chyba…
Viki hmmm mój mały nigdy nie miał kataru i dopiero teraz.. nadal jest go niewiele i jest wodnisty ale jednak jest..:eek: hmmm mamy odkurzacz bez regulacji w razie co nastawię się na tą fridę…jeśli jest lepsza od gruszki..:confused:
Jutrzenka, maść poleciła mi kasiamaj na katajek Marcelka, a ja już o niej słyszałam kiedyś tylko nie była potrzebna i całkiem zapomniałam o jej istnieniu…późno to śniadanko a o której zjesz obiad??
Paula.. całe szczęście że miałaś tą fridę.. strachu mieliście wyobrażam sobie… Marcel też strasznie ulewał i krtań długo mu się kształtowała ale na szczęście bez takich akcji…:tak:a zmieniając temat Twoja Julka już potrafi moje imię wymawiać :tak:ciocia izia izia :laugh2:
Kasiamaj dzięki serdeczne będę pamiętać, bo ja z tych dopytywalskich i zbierających wiedzę a u nas wczoraj był rosiołek a dziś krupniczek
Kata i Ty nereczki hmmm gdyby nie cycoch to pifffffko wskazane, ojej dawno czegoś z prądem nie piłam dawno…tak sobie pomyślałam, że jakbym jeszcze teraz zaszła ponownie to niezły rekord abstynencji bym miała..
Kal.aga pewnie naliczą Ci odsetki ale groszowe sprawy.. jeśli to tp s.a. my tak mieliśmy kilkadziesiąt groszy naliczyli złodzieje
Sylwia jak brzunio?? A myślałaś już o imionach .. może Izabela:laugh2:
Dota nie wiem czy jakiekolwiek ćwiczenia pomogą bo właśnie zajadam alpejskie mleczko :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Jutrzenka to trzeba nowe koleżanki ustawic do pionu bo ja nie wyrabiam:-D:-D

Iza bardzo mi się podoba imię które zaproponowałaś ale już od dawna marzy nam się Oliwia (miała też byc Laura:tak:) a chłopcem był duży problem ale w końcu stanęło na Antosiu:tak:
Musieliśmy wybrac imiona, które będą miały swoje odnośniki w UK i tym sposobem będzie Olivia lub Anthony:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry