Iza_bella.b
Fanka BB :)
Sylwia Marseeeel to tak bardzo romantycznie hmm, no patrzyłam na Twój suwaczek i stąd ten słoik
Pryzbela fajny ten Twój dziadzio
Pryzbela fajny ten Twój dziadzio
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ucałuj Go bardzo, bardzo mocno od cioci Kasi. Mój niby jeszcze nie chodzi, ale przez to swoje pełzanie i odpalanie zabawek z bani też już zaliczył parę sińców. I co z tego, że zasłaniam wszystkie kanciaste rzeczy kocykami jak Młody ściąga te kocyki i wyma****e nimi 
Przypomina mi się jak ja się wkurzałam jak nas tydzień trzymali, no ale jak mus to mus. Przynajmniej byłam w miarę spokojna jak nas wypuścili. W miarę, bo jak wiadomo przy Oliśkowych dziurkach w serduszku głupia Kasia co chwilę sprawdzała czy Młody oddycha

Ja jestem taka majonezomaniaczka, wszystko z majonezem wcinam, a efekty widać po moim tyłku i sadle ;-)Kurcze jak Oliś się urodził to ważyłam mniej niż przed ciążą, a teraz wyglądam jak wieloryb, siedzę z Młodym w domu, potrafię całymi dniami nic nie jeść, za to na wieczór totalna wyżerka 

na razie tylko nad tym myślę...na działanie przyjdzie czas
:-):-):-)
i że Oliś ma się lepiej, czy się mylę

ale za to za drugim razem jedynym objawem była biegunka i okazało się ze ma chore gardło i był antybiotyk
Tak że jak jet tylko katarek i nie żółty czy zielony to jeszcze nie jest najgorzej, widomo dziecko sie męczy:-(

No ale czego się spodziewać po 45 minutowym porodzie bez ani jedego cięcia, pęknięcia czy otarcia

Poprostu zaraz po porodzie sama zeszłam z fotela i poszłam na łóżko

Zresztą powiem Wam że ledwo do szpitala zdąrzyliśmy z mężem. Jak wysiedliśmy z auta to skórcze miałam co kilkanaście sekund

A teraz przytulam mojego okruszka i jestem bardzo szczęśliwa ale i przerażona jak ja sobie poradzę. A zdjęcia dopiero jutro bo fotosik coś się zacina.