Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Viki Ty oprócz masaży dostałaś coś jeszcze na te plecy? Pytam, bo od dwóch miesięcy też mam z nimi cholerny problem, doszło do tego, że jak Młodego z łóżeczka wyciągam to dosłownie muszę się zawiesić na łóżeczku, bo inaczej nie dałabym rady.
Kurcze dobrze, że Pablowi nic się nie stałoUcałuj Go bardzo, bardzo mocno od cioci Kasi. Mój niby jeszcze nie chodzi, ale przez to swoje pełzanie i odpalanie zabawek z bani też już zaliczył parę sińców. I co z tego, że zasłaniam wszystkie kanciaste rzeczy kocykami jak Młody ściąga te kocyki i wyma****e nimi
![]()
weronika gratki..ty to rodzisz expresowo:-)Nowięc jesteśmy w domu. Nareszcie. Malenka już zdrowa a ja nie czuję że rodziłamNo ale czego się spodziewać po 45 minutowym porodzie bez ani jedego cięcia, pęknięcia czy otarcia
Poprostu zaraz po porodzie sama zeszłam z fotela i poszłam na łóżko
Zresztą powiem Wam że ledwo do szpitala zdąrzyliśmy z mężem. Jak wysiedliśmy z auta to skórcze miałam co kilkanaście sekund
A teraz przytulam mojego okruszka i jestem bardzo szczęśliwa ale i przerażona jak ja sobie poradzę. A zdjęcia dopiero jutro bo fotosik coś się zacina.

;-)

. Wow, 45 min- to jest express!!!
:-) I czekamy teraz na zdiecia...
Dlatego bede miala problem z wyborem imienia dla drugiej dzidzi....ale to kiedys tam...za pare latek...zobaczymy....
Mleka dzis rano nie moglam odkleic od polki w lodowce....

Teraz za to hektolitrami mogę pochłaniać :-)
a ja uwielbiam mleko i jeszcze zimne och