Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-) mała tak się wyszalał że padła po kąpieli jak pies pluto. 
a teraz ma swoją listę i nie ma dziecka 

ale przynajmniej musisz pospać. I nie przesadzaj z tym wielorybem.
Widziałam Cię miesiąc temu i jakoś żadnego wieloryba nie przypominasz ;-):-)
;-)
. Stefanka ale rozbujałaś nocną zmianę;-)

mnie tez kregosłup bardzo boli i tez na masarz musze sie wybrać bo juz wyprostowac sie nie mogę
przez ten katar położyłam się spać więc dziećmi zajął się Tatuś
Sebek też spał. jak wstałam po 2 godz. i spojrzałam na Madzie wydawało mi się że coś się w niej zmieniło ale nie mogłam dość co wiec zajęłam sie obowiązkami wysłała starsze dzieci do babci a z Madzią poszłam do łazienki umyć jej twarz po jedzonku i się przyglądam jej a ona nie ma prawie grzywki 

okazało się że Roksana wzięła swoje nożyczki które schowałam wysoko na lodówce i jej obcięła grzywkę jestem zła że tego nie przewidziałam bo mogło się źle skończyć dla Madzi bo włosy odrosną a jakby tak oko jej uszkodziła lub pokaleczyła jej twarz lepiej nie myśleć. Pytam się mojego męża czy ty tego nie widziałeś a on mówił że tylko widział jak czesała Madzię a nożyczek nie widział w jej ręku dostał opierd..przy okazji bo byłam tak zła że musiałam wybuchnąć 

A radę na pewno sobie dasz.Wierzę w to