reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzien dobry
asia hehe zrób filipkowu zdjęcie:-)bidulek oby mu w koncu pomoglo

grzechotka..kurna chata...dobrze ze masz teraz ferie i jedziesz do rodziców..odpoczywaj ile sie da...i dbaj o plecy:tak:

izabella tak tak ..wszystko dobrze...pisz dalej...:-p

aga , jutrzenka milej pracy

anetka ale sie usmiałam...wiem ze to moze jest malo smieszne ..ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo..no nie liczac braku grzywki...
usmialam sie bo przypomnialo mi sie jak 14 lat temu dzieci mojej kuzynki tez wyczyniały takie rzeczy...poczawszy od obcinania włosów bo mycie sie szczotka z wc......no nie mowiac juz o karmieniu tabletkami ktore gdzies znalazły...

przy dzieciakach o malej róznicy wieku trzeba strasznie uwazac na wszelkie pomysły hehe

a u mnie dzis o godzinie 8 bylo mega sprzatanie ze o 9 mialam juz wysprzatane mieszkanko na błysk..łacznie z umytymi podłogami...

ale nie myslcie ze to tak z checi robilam..po prostu paweł nie dal mi wyboru...

jak wstal posadzilam go na nocnik i oglądał liste przebojów dla dzieci...a ja sie jeszcze polozyłam...a on zrobił siku kupe wstal z nocnika usiadł obok i urzadził sobie zabawe...bajorko i błotko na panelach..dywanie nie mowiac juz o samym dziecku...jak wstałam to myslałam ze go udusze...najpierw kąpanie pawła pozniej pranie dywanu....itd...

a dziecko szczesliwe....:crazy::wściekła/y::no:

kiedys to potrafil siedziec na nocniku 30 minut a teraz jak tylko zrobi siku czy kupe to od razu wstaje i bije brawo...
no nic moja wina bo zamiast go pilnowac to kimałam:zawstydzona/y::-p

a no i jeszcze jedno...wczoraj nauczul sie obracac..tzn krecic w okół siebie i teraz co chwila to robi a pozniej "pijany" obija sie o wszystko..

ja juz nie wyrabiam....

kal.aga myślałam że na biureczku sobie kimłaś:tak: ojjj pamiętam te papierzyska ze swojej pracy, od podpisów długopis robił się czerwony:-D:-D głupia sprawa niby doba komputerów a tu ciągle papierzyska..taka ekologia:confused2:
dota nic więcej nie mów... kurcze blade mój mąż nic sam nie zrobi ... no może herbę jak go naleci... inna sprawa że on strasznie dziwny i nie umie pitrasić ale też dużo rzeczy nie lubi-dziwak jeden np gotowanej marchewki, jajek, majonezu(bo tam są jajka), groszku(w sosie jeszcze ujdzie) i wielu wielu jeszcze rzeczy także jeden wielki WYBREDNUS MĘCZYZONUS NIEPOSPOLITY

Viki, dziś jak podskoczę do lekarza to zapytam też o siebie, obiecuję:-) no to widzę, że miałaś podobnie... Marcel jak uciekał z kupą w pajacu i gubił ją systematycznie przy okazji rozmazując też miał uciechę:-D gorzej ze mną bo ta kupka nie wpływała na mój aletyt ( edit:apetyt offfkors) pozytywnie a wręcz przeciwnie...:baffled: ale dałam radę
Weroniczka ja nie mogę:zawstydzona/y:

:crazy::crazy::crazy: musicie tyle pisac :crazy::crazy:, ja jestem w pracy i musze pracowac a nie tyle czytac i czytac i czytac i czytac i czytac i czytac i czytac i czytac i czytac i czytac i czytac i czytac i czytac i czytac i czytac i czytac ........:errr:

Anetka kurde dobrze ze nic sie nie stalo, ale musze przyznac ze ladnie Madzia z ta obcieta grzywna wyglada

Iza nie wiem czy wiesz ale to Z przy naszje kolezance Dotceto nie Dota zlota tylko Dota ZLO :-p:-p:-p:-D:-D:-D;-)

Siostra a tak tunczyk i to wszystko co tam mialas to w polaczeniu nie wywoluja sensacji zolodkowych :-p:-p. Ty masz za dobrze z tym moim szwagrem, musze chyba z nim w kwietniu porowmawiac :tak::tak::tak::-D:-D

Grzechotka kurde, dobrze ze jedziecie to odpoczniesz i sie zregenerujesz

Asia nie mam pomyslu jak odplamic Fifulca :no:. Zdrowka dla niego

Iza normalnie poetka z Ciebie :tak::tak:

Viki a Ty nie spij tyle, zobacz jaka dzienna zmiana jest gadatliwa w porownaniu z tymi nocnymi markami :-p:-p:-p. Bierz kawe i do kompa :tak::tak:

A tak woogle to tez sie martwie co u Moni, dlugo jej nie ma. A i Magdalena tez ucichla. Moze jej neta w pracy wylaczyli :-p

I prosze mi tu mniej pisac zebym mogla popracowac

Viki każda z nas tak ma że wykorzystujemy każdą chwilkę na odpoczynek a potem płacimy za to dużą cenne ja wczoraj się położyła też spać i grzywki nie ma ty dziś i masz bajoro

Iza mój je wszystko nawet po dzieciach dokończy jedzenie a do grubasów on nie należy chociaż że piwkuje to nie mam brzuszka puki co :sorry:
A mój mężuś pojechał sie przeswietlić bo lekarz nic nie słyszy w oskrzelach a on się okropnie dusi dziś już miał krew w flegmie :-( zobaczy co mu tam wyjdzie

Weroniczko wiec lece na zamknięty już

Siostra zaczynasz przeginac:wściekła/y:chyba się na Ciebie obraze na 27 minut....heeh:-D
Iza dobrze pisze Dota Złota:-):-):-)
A ze szwagrem to jak chcesz pogadac??? ...yyyy....moze cos razem wymyslimy:-D
trójkącik? czworokącik???:-p:-p:-p

reklama
Anetka to nieciekawie, aż się wystraszyłam, napisz potem co wyszło
Jutrzenka nie pracuj tyle,pracę trzeba szanować:laugh2: podziel się pracą przecież bezrobocie rośnie :-D
No ciekawe co u dziewczyn... a ja tęsknię jeszcze za Paulą?? ale ta kobieta pewnie szaleje z nożyczkami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry