kata-woj
BULDOŻER-mama
a ja dziś późno
wczoraj dziwiłam się joannie, że późno na drzemkę jej smyk idzie a dzisiaj moja dała popis - zasnęła przed 15 (pół godziny nadrabiałam to co naskrobałyście :-))
mój t. ma dzisiaj wolny dzień (zrobił mi niespodziankę bo nawet nie wiedziałam, że planuje urlopik) więc zaplanowałam sobie duuuuużo rzeczy a wykonałam 1/5
lenia ma strasznego, nic mi się nie chce, głowa mnie napierdziela pewnie coś z ciśnieniem nie hallo :-(
grzechotka ale jesteś zmęczona! kobitko odpocznij przy najbliższej okazji bo tego ci teraz potrzeba!
weroniczko super, że jesteście już w domu i że wszystko OK! chłopaki jak to chłopaki, może gdybyś urodziła wóz strażacki byłoby większe zainteresowanie
a małgosię obejrzę jak kiedyś wskoczę na zamknięty :-( podobna jest do chłopaków jak byli mali? zazwyczaj małe dzieci są podobne 
iza wiesz jak dawno piwka nie piłam
a mam ochotę na takie zimne z sokiem malinowym
a tak to tylko karmi i karmi pobudza laktację ale na nereczki bolące nie działa
anetka grzywka zarąbista! mnie się podoba bo kundzia ma identyczną - zaraz wam pokażę
dziwić się dziecku, ze tak pięknie ostrzygło jak ja ponad 30-letnia baba strzygę tak samo 

dzięki bogu nic się małej nie stało 
kacha ty nie miej wyrzutów jesli chodzi o stopery do uszu :-) był czas, że miałam je zakupić bo ryk młodej doprowadzał mnie do szewskiej pasji
jeżu nawet teraz kiedy wyje mam ochotę gryźć - tak tym rykiem dała nam w kość przez parę miesięcy :-(
asiacur ładnie fifiemu w fiolecie
a nie myślałaś żeby zastosować urynoterapię oczywiście jego moczem? osobiście nie próbowałam ale słyszałam, że na zapalenie jamy ustnej najbardziej skuteczne 
wczoraj dziwiłam się joannie, że późno na drzemkę jej smyk idzie a dzisiaj moja dała popis - zasnęła przed 15 (pół godziny nadrabiałam to co naskrobałyście :-))mój t. ma dzisiaj wolny dzień (zrobił mi niespodziankę bo nawet nie wiedziałam, że planuje urlopik) więc zaplanowałam sobie duuuuużo rzeczy a wykonałam 1/5
lenia ma strasznego, nic mi się nie chce, głowa mnie napierdziela pewnie coś z ciśnieniem nie hallo :-(grzechotka ale jesteś zmęczona! kobitko odpocznij przy najbliższej okazji bo tego ci teraz potrzeba!
weroniczko super, że jesteście już w domu i że wszystko OK! chłopaki jak to chłopaki, może gdybyś urodziła wóz strażacki byłoby większe zainteresowanie
a małgosię obejrzę jak kiedyś wskoczę na zamknięty :-( podobna jest do chłopaków jak byli mali? zazwyczaj małe dzieci są podobne 
iza wiesz jak dawno piwka nie piłam
a mam ochotę na takie zimne z sokiem malinowym
a tak to tylko karmi i karmi pobudza laktację ale na nereczki bolące nie działa
anetka grzywka zarąbista! mnie się podoba bo kundzia ma identyczną - zaraz wam pokażę
dziwić się dziecku, ze tak pięknie ostrzygło jak ja ponad 30-letnia baba strzygę tak samo 

dzięki bogu nic się małej nie stało 
kacha ty nie miej wyrzutów jesli chodzi o stopery do uszu :-) był czas, że miałam je zakupić bo ryk młodej doprowadzał mnie do szewskiej pasji
jeżu nawet teraz kiedy wyje mam ochotę gryźć - tak tym rykiem dała nam w kość przez parę miesięcy :-(asiacur ładnie fifiemu w fiolecie
a nie myślałaś żeby zastosować urynoterapię oczywiście jego moczem? osobiście nie próbowałam ale słyszałam, że na zapalenie jamy ustnej najbardziej skuteczne 

)
mój wraca w piątek za tydzień i już go chyba nigdzie nie puszczę
takie ciulate loty mu załatwili ze pół nocy siedzi w madrycie i czeka na kolejny samolot