reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a tak apropo dota ja ci sie nie podobam???
:laugh2:
hmmmm.....jak to powiedział moj mąż: "Viki jest nieczego sobie...".:-p
No! Ale V ach ten V to dopiero macho;-):rofl2:

Ale się rozpisalaś....chyba limit znaków wyczerpałaś na dzis....hehe:-D:rofl2:

Paula to kiedy psinka bedzie z Wami????(odpowiedz pewnie jutro....:-))

i co tam jeszcze???? siedzicie i się czaicie...hehe...napisac coś czy nie????:-p
Bawcie się dobrze!

reklama
viki - normalnie chyba będziesz moją idolką i wzorem do naśladowania;-):-), ale chyba i tak mi się nie uda. Ja lubię mieć porządek, ale inni w moim domu już mniej i nie wyrabiam, bo to syzyfowa praca i czasem odpuszczam.:no: Dobrze że ja nie słyszałam tych wiadomości bo bym się poryczała, jak słyszałam o ojcu który pobił swojego synka na smierć to spać nie mogłam:szok::wściekła/y::no: Nie wyobrażam sobie tego, co za zwyrodnialec:crazy: A tak poza tym to gotowa jesteś na przyjęcie męża?:-)

Paula
- naprawde ta gencjana nie zejdzie Filipkowi?:szok::szok:

Asia - przez internet młodzież nie potrafi samodzielnie myśleć, najpierw zaglądają do internetu czy tam nie ma gotowca a dopiro później wyśilaja umysły albo i nie:eek:. Jak by M. tak mnie zostawił z chorym Łukaszem i poszedł na piwo to tez bym nie darowała:no::no::no:

kata- ja też czasem notatki robię:tak::tak::tak:

a mój niunio zrobił dziś część kupki do nocnika:-):-):-), jak babcia go posadziła:-):-) no bo ja to go sadzałam wcześniej a babci się nie chciało. Ja nie pozawalam grzebać w szafkach a ona tak Tak to jest jak dwie osoby wychowują dziecko, ale cóż nie mam innego wyjścia. .I tak mam bardzo dobrą mamę i wspaniale się zajmuje małym.:tak::tak::tak:

Monia se robiła notatki na małych karteczkach
ooo widzisz paula, to nie jestem pierwsza :-D nieważne jak byle skutecznie :-D
asiacur wcale ci się nie dziwię - można ją zastosować jako ostatnią deskę ratunku ;-)
a grzywa młodej nie wygląda źle :-) ja mam podobną tylko mnie ciachnęła fryzjerka :-D lubię osobiście takie króciutkie :tak: a jak dorośnie to powiem, że kiedyś takie cięcia były trendy :-D:-D:-D
MYJCIE SIĘ CHŁOPCY I DZIEWCZYNY BO NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY
viki to przeróbka sztaudyngera :tak: przeróbka bo w oryginale była mowa tylko o dziewczynach ;-)osobiście uwielbiam jego fraszki - niektóre bardzo trafne i mam gruby ich tomik :-)
oglądałam wiadomości :-( nie skomentuję tego co się stało w belgii...
ooo weroniczka hej! nawet masz chwilkę dla nas :-) u nas blokada klawiatury na porządku dziennym bo młoda uwielbia komórą operować i kiedyś mi smsy powysyłała nie wiem do kogo i nie wiem ile bo nie mam monitu :-D

Aga to Ci napisze,ze starsza młodziez tez mało mysląca....moj mąż miał przypadek jak student dał mu prace przepisaną od kolego razem z kolegi imieniem i nazwiskiem:-D

Brawo dla Łukaszka:-)

Weroniczka nasz tez nerwus....jak czegosos nie moze zrobic to krzyczy na to, rzuca....:baffled:

ale produkcja nie nadarzam
a grzywki dziewczynek supciowe
aDota to nie dopieszczone hehe oj chyba trzeba bedzie z Krzysiem porozmawiac bo Dota zaraz znowu kran zepsuje i pan hydraulik bedzie musiał przyjsc hihihihihih
Viki ale produkujesz hihih

reklama
hmmmm.....jak to powiedział moj mąż: "Viki jest nieczego sobie...".:-p
No! Ale V ach ten V to dopiero macho;-):rofl2:

Ale się rozpisalaś....chyba limit znaków wyczerpałaś na dzis....hehe:-D:rofl2:

!
oj kochana..do limitu to jeszcze sporo brakuje..
a apropo twojego meza..to wy tak sobie dyskutowaliście o mnie tak???hmmm no prosze prosze....zaczynam powatpiewac w te wasze spokojne charakterki....
a czy ty tez sie swojemu chwaliłaś ze mój to taki macho?haha
A ja wreszcie mam chwilkę ciszy w domu. Dzieciaczki śpią a R na zakupy pojechał.

Mówię Wam jaki Tadek zrobił się nerwus ostatnio. Np. dziś bawił się telefonem. Włączał i wyłączał go. Więc mu zablokowała przyciski co by mi gdzieś nie zadzwonił. Jak się wkurzył to nie dość że zaczął wrzeszczeć to jeszcze rzucił telefonem a potem jeszcze łapką w niego uderzył. Normalnie byłam w szoku. Muszę nad tym jakoś zacząć pracować co by bestia nas nie ztyranizowała.

weronika moze maluszek tak reaguje na nowego domownika? moze czuje to ze nie posiwecasz juz mu tyle czasu co wczesniej...
na swój sposób pokazuje zazdrosc i sie buntuje??

kurcze moj damian ma praktycznie 9 lat. uwazam ze nie jest i nigdy nie byl zazdrosny o pawła bo mozna mu bylo wytłumaczyc to i tamto..ale od jakiegos czasu bardziej domaga sie przytulania, co chwila mowi mi ze mnie kocha, całuje, przytula sie....poza tym ostatnio jak pawłowi robie np deser, scieram na tarce jabłuszko, ugniatam banana i krusze 3 biszkopty to kmoj 9 letni damian takze domaga sie takiego deseru..:tak:takiego wlasnie papkowatego:-)

i chociaz staram sie mu poswiecac tyle czasu ile moge...chyba jednak przestalo mu to wystarczac...i doszłam do wniosku ze brakuje mu takich naszych wspólnych chwil sam na sam.wygłupiania, gilgotania, grania w gry itp. generalnie robimy to codziennie ale zawsze jest paweł..a teraz zrozumiałam ze on chciałby miec mame tez czasem tylko dla siebie:tak:

viki - normalnie chyba będziesz moją idolką i wzorem do naśladowania;-):-),

haha dobre dobre:-)
aga i tu masz racje mowiac ze jak dwie osoby wychowują to nie da sie tak wszystkiego ulozyc jak by sie chcialo...niestety.
ale zycze wytrwalosci i trzymam kciuki.
no i dobrze ze lukasz ma fajową babcie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry