reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

grzechotka - :szok::szok::szok::szok: dobrze że jedziecie do rodziców, trochę odpoczniesz i się wzmocnisz, jak dziadkowie zajmą się Kuba i super że mu już lepiej wycierpiał się biedaczek
anetka- ty też masz przebojowo z dzieciakami, nigdy nie wiadomo co wymyślą. :no:
jutrzenka, dota- smacznej kawusi:-)
elcia- ja herbatek na odchudzanie nie polecam, niszczą żołądek:no::no:
asia- jak Filipek:sorry:
a reszta śpiochów kata, iza, kasiamaj- wstawać:angry: ;-) e pewnie już nie śpicie tylko śniadanka jecie z dzieciaczkami:tak::tak::tak:
a ja przywołuję do porządku parę osób a one i tak znikaja :no::no::no: magdalenka, diankus, monia, basia, - hop hop:angry:

:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Witam wszystkie panie.. te piękne i te piękne inaczej- patrz dota złota :-D:-D
ja nie śpię już od ok7 bo tak mi wstaje mój królewicz, a pan król poszedł znowu na tą wczesną godzinę i jak zwykle się zbudziłam...
drapie mnie w gardle i mam katar ale nie jest tak strasznie tylko mnie trochę w głowie łupie :-D:-D
Grzechotka łolala uważaj na siebie... biedny Kubulek musiał się naprawdę przestraszyć, ja jak miałam taki ciężki okres to zaczęłam brać biofer no i chyba mi lepiej...biorę do dziś, bo karmię małego więc się przyda...
a ja ułożyłam wierszyki Dota złota, podejdź no do płota
kal.aga niezła dżaga
asiacur śpiewa d-dur
grzechotka ma kotka a anetka ładna skarpetka:-D:-D
nie ma to jak głupawka z rana:-D głupawka z rana dzisiaj wskazana
wybaczcie jestem chora:confused2:

Z racji tego, że Filipowi nie pomagają żadne specyfiki na to świństwo, zastosowałam roztwór gencjany (czyt. fiolet). Oboje jesteśmy fioletowi. Filip wygląda jak ufoludek i to się nie zmywa :szok::szok::szok::szok:

Asia ale załatwiłaś synka! ale może pomoże.. w sumie nie zaszkodzi ale nic a nic się nie zmienia, ciągla tyle samo jest tych ranek w buzi?? co naprawdę chyba źle leki dobrane, ale się zdenerwowałam.. kurde szamani nie lekarze a dziecko się męczy
ja też dziś idę z Marcelem z tym katajkiem i pokasływaniem zobaczymy co mi powiedzą magicy...

Asia ale najwazniejsze zeby pomogło:tak:oj biedny mały Fifi....

Złociutkie moje (tak lepiej?) usmiecham się doWas i buziaki przesyłam.....a to dlatego,ze nie chce mi się odpisywac do kazdej z osbna;-)

Iza nasza Ty poetko....hehe:-D

ale produkcja od rana....nie wiem to dlatego,ze piatek...hehhe:-D:-)

Dotka nasza maskotka qurcze może rzeczywiście mam talent...robię sobie właśnie śniadanko kanapki z jajem, majonezem i papryką,
a wy co jadłyście?? a Filiputek zjadł coś ?? Biedaczek:-(
edit: wzruszyłam się bo oglądam dzień dobry tvn
kal.aga obudziłaś mnie a teraz śpisz???

1 fotka z grzywką a 2 bez grzywki

Załączniki

• madzia z grz.jpg
    madzia z grz.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 33
  • madzia bez.jpg
    madzia bez.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 36
kolejny talent mamy na BB- tym razem poetycki:-)

asia- żeby pomogło, a fiolet z czasem może zejdzie, tylko żeby pomogło:tak::tak::tak:
anetka- no to będziesz miała fryzjerkę w domu
iza- ja nie śpię ja pracuję niestety i próbuję się pozbyć papierów z biurka:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Iza no to tak:
Krzysio zjadl miseczkę kaszki....mleczno-kukurdziana......:tak:
A ja: sałatkę z tunczyka i do tego jakiś taki koktajl domowej roboty-zmiksowany banan, twaróg,miod,mleko....(szczerze mowiac nie wiem co tam jeszcze) wszystko zrobił mąż moj kochany wczoraj wieczorem:tak:hehe:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry