• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Cześć dziewuszki.

Ale tu dziś pitowo:sorry2: Nam na szczęście teściowa rozlicza to dziadostwo więc ja nie mam pojęcia w tym temacie:tak::tak::tak:
Za to dziś zapisałam się do dietetyczki i mam nadzieję, że mi pomoże zrzucić kilka zbędnych kg. Chciałabym ładnie wyglądać na Chrzcie mojej córeczki, który będzie tego dnia, którego wy będziecie popijać sobie drinki w jakuzzi w Piasecznie:sorry2::sorry2::sorry2:

Cześć dziewuszki.

Ale tu dziś pitowo:sorry2: Nam na szczęście teściowa rozlicza to dziadostwo więc ja nie mam pojęcia w tym temacie:tak::tak::tak:
Za to dziś zapisałam się do dietetyczki i mam nadzieję, że mi pomoże zrzucić kilka zbędnych kg. Chciałabym ładnie wyglądać na Chrzcie mojej córeczki, który będzie tego dnia, którego wy będziecie popijać sobie drinki w jakuzzi w Piasecznie:sorry2::sorry2::sorry2:
To nie będzie cię na zlocie :szok::szok::szok:

reklama
n
Agatko ja mysle ze jest dobrze, bo jesli zaplacilas podatku tylko 600 cos zl to nie mozesz wiecej dostac zwrotu nawet jakbys miala piatke dzieci ;-);-):-D. Po prostu mozesz odzyskac tyle podatku ile zaplacilas i nic wiecej niestety :no:

No właśnie Jutrzenko mi sie wydawało ale nie że zamało dostane, tyko za dużo:szok:
No bo popatrz: podatku zapłaciłam dokładnie 578.86zł, składka na ubezp. zdrowotne to 766.64zł więc w pozycje 114 wpisuje 0 no i jakim cudem wylicza mi że mam nadpłate do zwrotu aż 692zł:confused: Coś tu nie gra!!!! Czy to jest możliwe?? Raczej nie, kuźwa juz niewiem oco chodzi:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry