• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Anetka ja tez explorer:tak:chociaz codziennie slysze od meza,ze jest ona najgorsza i ma najwiecej błedów.....ale to moj laptop:tak:hehehe....tak serio,przyzwyczaiłam sie do tej przegladarki.....wrecz przywiozalam i nie wyobrazam sobie bez niej zycia internetowego,wirualny swiat straciłby dla mnie sens...ja i ona to jedno.....:-D:rofl2::rofl2::rofl2: (nie martwcie sie odbija mi dzisiaj:-D)

myślałam o Pauli i o wyszło!!! :-D:-D:-D:-D:-D Dotka-to do Ciebie było (nie wiem czy zdążyłaś przeczytać...:-D:-D:-D:-D) bo usunęłam --- już piszę od nowa----
jeżdzisz czasem do AKPOLU-na jaśkową dolinę do tej hurtowni dla dzieci????
my już dawno nie bylismy -mam pytanie czy nadal mają tam jeszcze tyle towaru czy już jest mniej???-wybieramy się do Gdańska w marcu do J brata.i chciałam zajechać.

wyszłam na chwilę a tu tyle napisane:szok::szok::szok::szok::szok:

ja pita jeszcze nie rozliczyłam ale wkrótce się zabiorę

viki- my się wydaje że jeżeli już wcześniej się rozliczałaś z jakichś dochodów to powinnaś złożyć pit zerowy, ale może się mylę, chyba że się nigdy nie rozliczałaś:dry:

kasiamaj- biedny kubus, jak sie prześpi to zapomni:tak::tak:
dota- ja mam mozilla bo explorerze ciągle błędy wyskakiwały :crazy:

zapomniałam z domu kanapek aaaaaaa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasia chociaz mam do Akpolu 10minut, to tam jeszcze nie byłam:sorry2:
A to widze,ze w marcu sie spotykamy:tak::tak:;-)

Aga no wlasnie tych bledow jest sporo...ale taki urok tej przegladarki,to jest jak wyzwanie:rofl2: Jak moglas zapomniec kanapek?! zaraz wkleję Ci cos smakowitego....zeby Cie pomeczyc:-p

AGA-u nas dziś Kurczak na obiad pieczony to Ci wysyłam!!!! SMACZNEGO!!!!

337.gif

Anetka ja tez explorer:tak:chociaz codziennie slysze od meza,ze jest ona najgorsza i ma najwiecej błedów.....ale to moj laptop:tak:hehehe....tak serio,przyzwyczaiłam sie do tej przegladarki.....wrecz przywiozalam i nie wyobrazam sobie bez niej zycia internetowego,wirualny swiat straciłby dla mnie sens...ja i ona to jedno.....:-D:rofl2::rofl2::rofl2: (nie martwcie sie odbija mi dzisiaj:-D)

no własnie mam takie same odczucia a Valdi takie zdanie jak twój mąż:-)
a monitor mam ok moja droga hehe wiec nie wiem co jest:wściekła/y:

wyszłam na chwilę a tu tyle napisane:szok::szok::szok::szok::szok:

ja pita jeszcze nie rozliczyłam ale wkrótce się zabiorę

viki- my się wydaje że jeżeli już wcześniej się rozliczałaś z jakichś dochodów to powinnaś złożyć pit zerowy, ale może się mylę, chyba że się nigdy nie rozliczałaś:dry:

no wlasnie też mi sie tak wydawało dlatego pytałam jutrzenki:sorry:

reklama
Dota-my na spotkania zawsze chętni tylko co do dokładnej daty to jeszcze nie wiem??? bo Marcel-chrześniak mojego męża ma urodzinki i jedziemy tylko jest jeszcze taka sprawa nie wiem kiedy oni wrócą ??? bo męża brat zawozi dzieci do 2 babci ich córeczka jest po operacji -miała 3 migdał wycinany i nie może złapać infekcji (bo u nich trochę ze zdrówkiem na bakier zawsze coś te dzieciaki bidne łapią) i chcą je do babci odstawić co do przedszkola nie będą chodziły i co za tym idzie chorowały.
jak już będę znała datę to się odezwę :tak::-) i przypomnę!!!
co do hurtownii-to byłam tam i nawet fajne rzeczy mieli -na 2 piętrach ale nie wiem czy nadal tak jest jak ja byłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry