• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ja też lubię pierogi ale na szczęście nie muszę ich lepić bo szwagier ma pierogarnię ( 22 rodzaje pierogów) i kupuję u niego cały wór mrożonych:tak::tak::tak::tak: A ponieważ pierogi sami robią to są pierogami domowymi:tak::tak::tak::tak:

Kasia buziaki dla małegow bródkę... mam nadzieje że nie boli tak bardzo i szybciutko siniak zniknie... dobrze że tylko tak sie skończyło, moja właz juz sama na kanape tylko że chodzi rzucając sie głową w stone ziemi:baffled:
A Daria to nie śpi, ona śpi 10-11 i tak 15-16, teraz ogląda teledyski, achc nie, własnie produkuje zawartośc pieluchy w kuchni:-D

Ataata-to nasz Kuba śpi tak samo jak Daria-w tych godz.tylko teraz przez ten wypadek odpadł całkiem o innej godzinie.:-(
Weroniczko-ale masz fajnie z tymi pierogami.

kurcze ta łapa mnie dobija!!!!!!!!!1 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

O kurcza weroniczka ale Ci zazdroszcze!!! A można u nich kupić?? i gdzie ewentualnie?? Nobo skoro kupujesz worami to napewno są pyszne, a ja juz mam dość tych sklepowych wstretnych takich:no:

Agatka oni mają restauracje na Kazimierzu ( na ul. Szerokiej) i na rynku. Ale nie wiem czy sprzedają te pierogi mrożone innym niż rodzinie. Musiałabym spytać.

Ooooo prosze jakie łakomczuchy...hehe...zrobiłam 50 sztuk...niestety wiecej nie robie,dla Was nie wystarczy;-):-D,ha!:rofl2::rofl2:

Ale wiecie...one beda takie pyszne,takie delikatne....mmmmm.....ten smak,achhhh:tak::-p:-pmniam,mniam.......

No i sluchajcie: napisałam do tego kolesia od rowerka:
Dzien dobry.
Mam pytanie dotyczące rowerka,czy mozemy przyjechac i obejrzec rowerek?
Jezeli tak,to bardzo prosze o napisanie-kiedy i w jakich godzinach.
Pozdrawiam,miłego dnia!

a koles mi odpisał:
10-18

no facet sie wysylił...tak wiec dzis jedziemy zobaczyc;-)

Weroniczka-spytaj spytaj!!! :tak:
ja zaraz uciekam tego kuraka robić już się moczy w sosiku z przyprawami od wczoraj tylko go do piekarnika wstawić no i nie wiem czy ziemniaczki czy ryż do tego? ka myślicie? i pekinka z kukurydzą i koperkiem

Agatko czyli zwrotu powinnias mniec tyle ile podatku z Pit-11. Jak masz skaner to zeskanuj to co zrobilas i jak chce to Ci psrawdze jak mi wyslesz mailem (tylko musisz tez pit 11 wyslac ;-))

Kasia biedny maluszek, calusek dla niego :tak:

Viki ja tez tak mam z postami Weroniczki, chyba dlatego ze ma dlugi podpis, tu w pracy mam dobrze ale w domu musze przesuwac zeby ja poczytac. Ja uzywam Expolera w domu i pracy z tym ze w lapciu mam mniejszy ekran a w pracy mam 19 :-):-)
A tu prosze bardzo odpowiedz: odnosnie tego zezniania - zadzwonilam do kierowniczki dochodowego i powiedziala ze to zalezy z tym pitem, jeslu bedziesz potrzebowala zaswiadczenie o dochodoach do rodzinnego to zloz zerowe zeznanie a jak nie bedziesz potrzebowala to nie musisz skladac.

Dotka to i dla mnie 100 :tak::tak: tylko z mieskiem i pyszne. A i na zlot na kolacje moze z 500 bo nas sporo bedzie :-p:-p:-p tylko w kilku smakach zeby nudy nie bylo :-D:-D. A powiedz co wąchalas czy pilas ze taki humorek :-p:-p;-);-):-):-). A jaki rozmowny ten koles, widac nie wpadlas mu w oko :-p:-p

I zakazuje Wam tyle pisac bo dzis koniec miesiaca i pracowac ciezko musze a nie pisac i czytac i pisac i czytac......... :angry::angry::angry::-p:-p:-p:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry